شامغذا با ماهیغذاهای دریایی

چیپس و ماهی کلاسیک

یک چیپس و ماهی خوشمزه و ساده

چیپس و ماهی کلاسیک

خوراک ماهی و چیپس خودمانی

خوراک چیپس و ماهی کلاسیک قدمتی به اندازه ی گرسنگی من دارد! یعنی تا جایی که یادم می آید، این غذا همیشه خوشمزه و پرطرفدار بوده است. مخصوصاً این یکی که سرآشپز جان آماده کرده است.

مواد لازم برای

۴ نفر
  • ۴ عدد سیب زمینی درشت  که خلالی می کنیم
  • ۱ پیمانه آرد معمولی
  • ۱ ق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • ۱ ق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۱ لیتر روغن گیاهی
  • ۷۰۰ فیله ماهی دلخواه*

*در دستور اصلی از زغال ماهی استفاده شده است

طرز تهیه

۴۵ دقیقه زمان لازم دارید
  1. آرد، نمک، بکینگ پودر، تخم مرغ، شیر و فلفل را خوب با هم مخلوط کنید. اجازه دهید این مخلوط ۲۰ دقیقه استراحت کند.
  2. سرخ کن را با روغن پر نموده و آن را روی دمای ۱۷۵ درجه تنظیم کنید.
  3. سیب زمینی ها را به شکل دلخواه خودتان سرخ نموده و سپس از روغن خارج کرده و روی توری قرار دهید تا روغن اضافه اش خارج شود.
  4. حالا هر تکه ماهی را به صورت جداگانه داخل مخلوط آرد بغلتانید و در روغن داغ قرار دهید. اگر لازم است دما را بالا ببرید تا حرارت روغن روی ۱۷۵ درجه بماند. 
  5. روغن اضافه ی ماهی ها را بگیرید و اگر دوست داشتید، ۲ دقیقه دیگر سیب زمینی ها را سرخ کنید تا ترد شوند.
  6. نوش جان…

*** ویدئوی آموزشی در انتهای سایت برای درک بهتر پخت قرار دارد***

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۲۶٫۵گرم)
۷۸۲کیلوکالری
کربوهیدرات(۹۱٫۹گرم)
پروتئین(۴۴٫۶گرم)
سدیم(۱۲۵میلیگرم)

فیلم طرز تهیه چیپس و ماهی کلاسیک

گالری چیپس و ماهی

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close