طرز تهیه یک خوراک گوسفند خوشمزه طرز تهیه یک خوراک گوسفند خوشمزه خوراک گوسفند کشمیری از آن دسته خوراک های “مامان پزی” است که وقتی بویش در خانه بپیچید، فرقی نمی کند سیر باشید یا گرسنه، بهرحال به قول قدیمی ها اشتهای چهل لقمه را پیدا خواهید کرد!!! مواد لازم برای ۶ نفر ۴ عدد فلفل قرمز خشک شده۴ عدد فلفل سبز تازه ی دراز۱ ق چایخوری دانه ی زیره۱ ق چایخوری گرم مصالح (تهیه اینجا)۱ تکه رنجبیل تازه، پوست گیری و رنده شده۵ حبه سیر له شده۱/۴ پیمانه پودر نارگیل شیرین نشده۳ عدد گوجه ی خرد شده۶ ق غذاخوری روغن گیاهی ۲ عدد پیاز حلقه شده به صورت نازک۱ کیلوگرم گوشت گوسفند خرد شدهنمک به مقدار دلخواه۱/۲ ق چایخوری پودر زردچوبه۱ پیمانه ماست معمولی۱/۲ ق چایخوری زعفران۲۰ عدد مغز بادام بدون پوست۱/۴ پیمانه جعفری تازه و خرد شده طرز تهیه ۱۲۵ دقیقه زمان لازم دارید فلفل ها، زیره، گرم مصالح، زنجبیل، سیر، نارگیل و گوجه ها را داخل مخلوط کن ریخته و به خوبی مخلوط نمایید تا سس یکدستی حاصل شود.پیازها را حدود ۵ دقیقه در یک ماهیتابه ی بزرگ داخل روغن تفت دهید. شعله را کم کرده و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به پیازها فرصت پخت بدهید.سس آماده شده را روی پیازها ریخته و ۳ دقیقه تفت دهید. تکه های گوشت را به همراه نمک به مواد اضافه کنید. حدود ۸ دقیقه گوشت ها را به همراه مواد تفت دهید و هم بزنید، به طوری که همه ی قسمت های گوشت رنگ قهوه ای بگیرند. ماست، زعفران و بادام ها را هم اضافه نموده و آنقدر هم بزنید که کل مواد یک دست شوند. زیر سعله را کم نموده و اجازه دهید خوراک شما حدود ۱ ساعت بپزد و به خوبی جا بیوفتد. هنگام مصرف، خوراک را با جعفری خرد شده تزئین و میل نمایید.نوش جان! عوامل تغذیه ای در هر پرس چربی(۳۵٫۴گرم) ۴۸۹کیلوکالری کربوهیدرات(۱۶٫۱گرم) پروتئین(۲۸۱٫گرم) سدیم(۱۳۲میلیگرم) گالری خوراک بره ی کشمیری بره کشمیری (۱)بره کشمیری (۲)بره کشمیری (۳)بره کشمیری (۴)بره کشمیری (۵) User Rating: Be the first one ! برچسب هاخوراک بره خوراک بره کشمیری خوراک کشمیری خوراک گوشت خوراک گوشت خوشمزه خوراک گوشت گوسفند خورشت کشمیری غذا با گوشت بره گوشت بره گوشت گوسفند نمایش بیشتر
خوراک گوسفند کشمیری از آن دسته خوراک های “مامان پزی” است که وقتی بویش در خانه بپیچید، فرقی نمی کند سیر باشید یا گرسنه، بهرحال به قول قدیمی ها اشتهای چهل لقمه را پیدا خواهید کرد!!!
۴ عدد فلفل قرمز خشک شده۴ عدد فلفل سبز تازه ی دراز۱ ق چایخوری دانه ی زیره۱ ق چایخوری گرم مصالح (تهیه اینجا)۱ تکه رنجبیل تازه، پوست گیری و رنده شده۵ حبه سیر له شده۱/۴ پیمانه پودر نارگیل شیرین نشده۳ عدد گوجه ی خرد شده۶ ق غذاخوری روغن گیاهی
۲ عدد پیاز حلقه شده به صورت نازک۱ کیلوگرم گوشت گوسفند خرد شدهنمک به مقدار دلخواه۱/۲ ق چایخوری پودر زردچوبه۱ پیمانه ماست معمولی۱/۲ ق چایخوری زعفران۲۰ عدد مغز بادام بدون پوست۱/۴ پیمانه جعفری تازه و خرد شده
فلفل ها، زیره، گرم مصالح، زنجبیل، سیر، نارگیل و گوجه ها را داخل مخلوط کن ریخته و به خوبی مخلوط نمایید تا سس یکدستی حاصل شود.پیازها را حدود ۵ دقیقه در یک ماهیتابه ی بزرگ داخل روغن تفت دهید. شعله را کم کرده و حدود ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به پیازها فرصت پخت بدهید.سس آماده شده را روی پیازها ریخته و ۳ دقیقه تفت دهید. تکه های گوشت را به همراه نمک به مواد اضافه کنید. حدود ۸ دقیقه گوشت ها را به همراه مواد تفت دهید و هم بزنید، به طوری که همه ی قسمت های گوشت رنگ قهوه ای بگیرند. ماست، زعفران و بادام ها را هم اضافه نموده و آنقدر هم بزنید که کل مواد یک دست شوند. زیر سعله را کم نموده و اجازه دهید خوراک شما حدود ۱ ساعت بپزد و به خوبی جا بیوفتد. هنگام مصرف، خوراک را با جعفری خرد شده تزئین و میل نمایید.نوش جان!