شامغذا با مرغناهار

خوراک مرغ تابه ای مراکشی

تاجین مرغ یا مرغ مراکشی

طرز تهیه مرغ تابه ای مراکشی (طاجین)

در زبان مراکشی به این خوراک تاجین مرغ می گویند. طالجین یا تاجین، نوعی ماهیتابه ی در دار از جنس سرامیک یا سفالِ مقاوم به حرارت است که پختن مرغ در آن، طعم خوبی ایجاد می کند. توصیه می کنیم برای طبخ این دستور غذایی، از ماهیتابه های سرامیکی استفاده کنید. 

مواد لازم برای

۶ نفر
  • ۷ ق غ روغن زیتون
  • ۲ عدد پیاز حلقه شده
  • ۱ عدد مرغ تکه شده
  • ۱ ق چ پودر زردچوبه
  • ۱ ق چ پودر زیره
  • ۱ ق چایخوری پودر گشنیز
  • ۱ ق چ نمک
  • ۳ تکه چوب دارچین
  • ۲ برگ ریحان خرد شده
  • ۱ دسته جعفری تازه و خرد شده
  • ۲ ق غ زنجبیل تازه ی له شده
  • ۱/۲ پیمانه آب
  • ۲ ق غ کره
  • ۲ عدد سیب یا گلابی حلقه شده
  • ۲ ق غ عسل

طرز تهیه

۸۸ دقیقه
  1. فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید تا گرم شود.
  2. دو قاشق روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و پیازها را ۸ دقیقه در آن تفت داده و به ماهیتابه ی سرامیکی منتقل کنید.
  3. تکه های مرغ را روی پیازها بچینید.
  4. زردچوبه، زیره، گشنیز، نمک و ۵ ق غذاخوری روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی مرغ ها به صورت یکنواخت بریزید. 
  5. جعفری، دارچین، رنجبیل و برگ ریحان را هم روی مرغ ها بپاشید.
  6. ماهیتابه را به صورت در بسته به مدت ۵۰دقیقه داخل فر قرار دهید. 
  7. در همین حین، سیب ها و عسل را در کره تفت دهید تا رنگ عسل کاراملی شود.
  8. مخلوط سیب و عسل را روی مرغ ها بریزید و ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر بگذارید و پس از بیرون آوردن اجازه دهید کمی خنک شده و میل نمایید. 

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۳۶گرم)
۵۳۳کیلوکالری
کربوهیدرات ۱۹٫۸گرم
پروتئین ۳۲٫۶گرم
سدیم(۵۰۹میلیگرم)

گالری خوراک مرغ مراکشی

User Rating: ۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close