تاجین مرغ یا مرغ مراکشی طرز تهیه مرغ تابه ای مراکشی (طاجین) در زبان مراکشی به این خوراک تاجین مرغ می گویند. طالجین یا تاجین، نوعی ماهیتابه ی در دار از جنس سرامیک یا سفالِ مقاوم به حرارت است که پختن مرغ در آن، طعم خوبی ایجاد می کند. توصیه می کنیم برای طبخ این دستور غذایی، از ماهیتابه های سرامیکی استفاده کنید. مواد لازم برای ۶ نفر ۷ ق غ روغن زیتون۲ عدد پیاز حلقه شده۱ عدد مرغ تکه شده۱ ق چ پودر زردچوبه۱ ق چ پودر زیره۱ ق چایخوری پودر گشنیز۱ ق چ نمک۳ تکه چوب دارچین ۲ برگ ریحان خرد شده۱ دسته جعفری تازه و خرد شده۲ ق غ زنجبیل تازه ی له شده۱/۲ پیمانه آب۲ ق غ کره۲ عدد سیب یا گلابی حلقه شده۲ ق غ عسل طرز تهیه ۸۸ دقیقه فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید تا گرم شود.دو قاشق روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و پیازها را ۸ دقیقه در آن تفت داده و به ماهیتابه ی سرامیکی منتقل کنید.تکه های مرغ را روی پیازها بچینید.زردچوبه، زیره، گشنیز، نمک و ۵ ق غذاخوری روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی مرغ ها به صورت یکنواخت بریزید. جعفری، دارچین، رنجبیل و برگ ریحان را هم روی مرغ ها بپاشید.ماهیتابه را به صورت در بسته به مدت ۵۰دقیقه داخل فر قرار دهید. در همین حین، سیب ها و عسل را در کره تفت دهید تا رنگ عسل کاراملی شود.مخلوط سیب و عسل را روی مرغ ها بریزید و ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر بگذارید و پس از بیرون آوردن اجازه دهید کمی خنک شده و میل نمایید. عوامل تغذیه ای در هر پرس چربی(۳۶گرم) ۵۳۳کیلوکالری کربوهیدرات ۱۹٫۸گرم پروتئین ۳۲٫۶گرم سدیم(۵۰۹میلیگرم) گالری خوراک مرغ مراکشی طاجین مرغ (۳)طاجین مرغ (۲)طاجین مرغ (۱)تاجین مرغ (۲)تاجین مرغ (۱)تاجین مرغ (۱) User Rating: ۵ ( ۱ votes) برچسب هاتاجین خوراک تابه ای خوراک تاجین خوراک طاجین خوراک طاجین مرغ خوراک مرغ مراکشی طاجین مرغ تابه ای مرغ خوشمزه مرغ مراکشی نمایش بیشتر
در زبان مراکشی به این خوراک تاجین مرغ می گویند. طالجین یا تاجین، نوعی ماهیتابه ی در دار از جنس سرامیک یا سفالِ مقاوم به حرارت است که پختن مرغ در آن، طعم خوبی ایجاد می کند. توصیه می کنیم برای طبخ این دستور غذایی، از ماهیتابه های سرامیکی استفاده کنید.
۷ ق غ روغن زیتون۲ عدد پیاز حلقه شده۱ عدد مرغ تکه شده۱ ق چ پودر زردچوبه۱ ق چ پودر زیره۱ ق چایخوری پودر گشنیز۱ ق چ نمک۳ تکه چوب دارچین
۲ برگ ریحان خرد شده۱ دسته جعفری تازه و خرد شده۲ ق غ زنجبیل تازه ی له شده۱/۲ پیمانه آب۲ ق غ کره۲ عدد سیب یا گلابی حلقه شده۲ ق غ عسل
فر را روی ۱۷۵ درجه تنظیم کنید تا گرم شود.دو قاشق روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و پیازها را ۸ دقیقه در آن تفت داده و به ماهیتابه ی سرامیکی منتقل کنید.تکه های مرغ را روی پیازها بچینید.زردچوبه، زیره، گشنیز، نمک و ۵ ق غذاخوری روغن زیتون را با هم مخلوط کرده و روی مرغ ها به صورت یکنواخت بریزید. جعفری، دارچین، رنجبیل و برگ ریحان را هم روی مرغ ها بپاشید.ماهیتابه را به صورت در بسته به مدت ۵۰دقیقه داخل فر قرار دهید. در همین حین، سیب ها و عسل را در کره تفت دهید تا رنگ عسل کاراملی شود.مخلوط سیب و عسل را روی مرغ ها بریزید و ۱۰ دقیقه ی دیگر داخل فر بگذارید و پس از بیرون آوردن اجازه دهید کمی خنک شده و میل نمایید.