کیکنان و شیرینی ها

طرز تهیه برونی ماکارو

برونی، براونی، برانی و به انگلیسی Brownie

براونیِ ماکارونِ نارگیلی

براونیِ ماکارونِ نارگیلی

برونی ماکارونِ یا ماکارو از آن کیک های پرطرفدار به خصوص در جمع افراد سرشناس و یکی از هدیه های خوشمزه ی روز ولنتاین به حساب می آید.

مواد لازم برای

۱۸ تکه
  • ۱ پیمانه کره ی نرم شده
  • ۲ پیمانه شکر سفید
  • ۴ عدد تخم مرغ
  • یک و نیم ق چایخوری وانیل
  • ۲ پیمانه آرد معمولی
  • ۳/۴ ق غذاخوری کرم تارتار
  • ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو خالص
  • ۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده
  • ۴ پیمانه پودر نارگیل
  • ۴۰۰ گرم شیر غلیظ شده (شیرعسل)
  • ۱ ق غذاخوری وانیل دیگر

طرز تهیه

۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
  1. فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. همچنین یک ظرف مستطیلی ۱۸*۲۶ سانتیمتری را چرب کنید.
  2. شکر و کره را در ظرفی مخلوط کنید تا حالتی کرمی پیدا کنند. 
  3. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.
  4. آرد ، کرم تارتار و کاکائو را هم اضافه نموده و خوب هم بزنید.
  5. مغز گردوها را خرد کنید و اضافه نمایید.
  6. نیمی از مخلوط بالا را داخل ظرفی که چرب کرده اید بریزید.
  7. در ظرفی جداگانه، شیر تغلیظ شده و نارگیل ها را مخلوط نموده و بعد با دقت روی آن نصف از مخلوط که داخل ظرف ریخته اید، پهن نمایید. 
  8. مابقی خمیر را روی دو لایه ی قبلی بریزید و یکنواخت پهن کنید.
  9. ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و پس از پخت، اجازه دهید خنک شده و با چای میل کنید… نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر تکه

چربی(۲۹گرم)
۴۷۹کیلوکالری
کربوهیدرات(۵۱٫۶گرم)
پروتئین(۷گرم)
سدیم(۱۲۵میلیگرم)

گالری برونی

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close