براونیِ ماکارونِ نارگیلی براونیِ ماکارونِ نارگیلی برونی ماکارونِ یا ماکارو از آن کیک های پرطرفدار به خصوص در جمع افراد سرشناس و یکی از هدیه های خوشمزه ی روز ولنتاین به حساب می آید. مواد لازم برای ۱۸ تکه ۱ پیمانه کره ی نرم شده۲ پیمانه شکر سفید۴ عدد تخم مرغیک و نیم ق چایخوری وانیل۲ پیمانه آرد معمولی۳/۴ ق غذاخوری کرم تارتار ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو خالص۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده۴ پیمانه پودر نارگیل۴۰۰ گرم شیر غلیظ شده (شیرعسل)۱ ق غذاخوری وانیل دیگر طرز تهیه ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. همچنین یک ظرف مستطیلی ۱۸*۲۶ سانتیمتری را چرب کنید.شکر و کره را در ظرفی مخلوط کنید تا حالتی کرمی پیدا کنند. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.آرد ، کرم تارتار و کاکائو را هم اضافه نموده و خوب هم بزنید.مغز گردوها را خرد کنید و اضافه نمایید.نیمی از مخلوط بالا را داخل ظرفی که چرب کرده اید بریزید.در ظرفی جداگانه، شیر تغلیظ شده و نارگیل ها را مخلوط نموده و بعد با دقت روی آن نصف از مخلوط که داخل ظرف ریخته اید، پهن نمایید. مابقی خمیر را روی دو لایه ی قبلی بریزید و یکنواخت پهن کنید.ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و پس از پخت، اجازه دهید خنک شده و با چای میل کنید… نوش جان عوامل تغذیه ای در هر تکه چربی(۲۹گرم) ۴۷۹کیلوکالری کربوهیدرات(۵۱٫۶گرم) پروتئین(۷گرم) سدیم(۱۲۵میلیگرم) گالری برونی براونی (۵)براونی (۴)براونی (۳)براونی (۲)براونی (۱) User Rating: Be the first one ! برچسب هابرانی براونی براونی خانگی براونی خوشمزه براونی ساده برونی خوشمزه طرز تهیه براونی خانگی کیک خوشمزه نمایش بیشتر
برونی ماکارونِ یا ماکارو از آن کیک های پرطرفدار به خصوص در جمع افراد سرشناس و یکی از هدیه های خوشمزه ی روز ولنتاین به حساب می آید.
۱ پیمانه کره ی نرم شده۲ پیمانه شکر سفید۴ عدد تخم مرغیک و نیم ق چایخوری وانیل۲ پیمانه آرد معمولی۳/۴ ق غذاخوری کرم تارتار
۱/۲ پیمانه پودر کاکائو خالص۱/۲ پیمانه گردوی خرد شده۴ پیمانه پودر نارگیل۴۰۰ گرم شیر غلیظ شده (شیرعسل)۱ ق غذاخوری وانیل دیگر
فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. همچنین یک ظرف مستطیلی ۱۸*۲۶ سانتیمتری را چرب کنید.شکر و کره را در ظرفی مخلوط کنید تا حالتی کرمی پیدا کنند. تخم مرغ ها و وانیل را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید.آرد ، کرم تارتار و کاکائو را هم اضافه نموده و خوب هم بزنید.مغز گردوها را خرد کنید و اضافه نمایید.نیمی از مخلوط بالا را داخل ظرفی که چرب کرده اید بریزید.در ظرفی جداگانه، شیر تغلیظ شده و نارگیل ها را مخلوط نموده و بعد با دقت روی آن نصف از مخلوط که داخل ظرف ریخته اید، پهن نمایید. مابقی خمیر را روی دو لایه ی قبلی بریزید و یکنواخت پهن کنید.ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فر قرار دهید و پس از پخت، اجازه دهید خنک شده و با چای میل کنید… نوش جان