دسته‌بندی نشدهغذاهای بدون گوشتغذای ارزان

دیپ پیاز فرانسوی

دیپ پیاز فرانسوی

دیپ فرانسوی ایزا

دیپ ایزا، یا دیپ پیاز فرانسوی از مخلوط روغن نارگیل، پیاز و لوبیا تهیه می شود، و برای افرادی که اهل رژیم های سبزی خواری هستند، بسیار مناسب است. نمیدانید دیپ چیست؟ اینجا کلیک کنید.

مواد لازم برای

۱۶ نفر
  • ۱/۲ پیمانه روغن نارگیل
  • ۱ ق غذاخوری روغن زیتون
  • ۳ پیمانه لوبیا سفید پخته و آبکشی شده
  • ۲ ق چایخوری پودر پیاز
  • ۲ ق غذاخوری آبلیموی تازه
  • ۲ ق چایخوری سرکه سیب
  • نصف ق چایخوری نمک
  • ۲ عدد پیاز زرد ریز ریز شده
  • فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • دو عدد پیازچه ی حلقه حلقه شده

طرز تهیه

۲ ساعت زمان نیاز دارید
  1. چهار قاشق غذاخوری روغن نارگیل، روغن زیتون، لوبیاها، پودر پیاز، آب لیمو، سرکه و نمک را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آنقدر مخلوط و له کنید که یک دست و غلیظ شوند. 
  2. مخلوط را در ظرف مناسب ریخته، رویش را بپوشانید و حدود ۱ ساعت داخل یخچال یا فریزر قرار دهید. 
  3. مابقی روغن نارگیل را در یک ماهیتابه و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازها را به همراه مقداری نمک و به مدت ۳ دقیقه داخل روغن نارگیل تفت دهید. 
  4. زیر ماهیتابه را کم کنید و اجازه دهید پیازها نرم و شیرین شوند. معمولاً ۳۵ دقیقه کافی است. اجازه دهید پیازها سرد شوند. 
  5. با استفاه از کاردک، پیازها را روی مخلوط لوبیا پهن کنید و با فلفل سیاه و پیازچه تزئین نموده، به همراه نان خشک، چیپس یا هر طوری که دوست دارید، مصرف کنید.

عوامل تغذیه ای در هر کاسه کوچک

چربی(۶٫۲گرم)
۱۱۷کیلوکالری
کربوهیدرات(۱۲٫۳گرم)
پروتئین(۴گرم)
سدیم(۳۰۴میلیگرم)

گالری دیپ پیاز فرانسوی

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close