دیپ ایزا، یا دیپ پیاز فرانسوی از مخلوط روغن نارگیل، پیاز و لوبیا تهیه می شود، و برای افرادی که اهل رژیم های سبزی خواری هستند، بسیار مناسب است. نمیدانید دیپ چیست؟ اینجا کلیک کنید.
مواد لازم برای
۱۶ نفر
۱/۲ پیمانه روغن نارگیل
۱ ق غذاخوری روغن زیتون
۳ پیمانه لوبیا سفید پخته و آبکشی شده
۲ ق چایخوری پودر پیاز
۲ ق غذاخوری آبلیموی تازه
۲ ق چایخوری سرکه سیب
نصف ق چایخوری نمک
۲ عدد پیاز زرد ریز ریز شده
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
دو عدد پیازچه ی حلقه حلقه شده
طرز تهیه
۲ ساعت زمان نیاز دارید
چهار قاشق غذاخوری روغن نارگیل، روغن زیتون، لوبیاها، پودر پیاز، آب لیمو، سرکه و نمک را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آنقدر مخلوط و له کنید که یک دست و غلیظ شوند.
مخلوط را در ظرف مناسب ریخته، رویش را بپوشانید و حدود ۱ ساعت داخل یخچال یا فریزر قرار دهید.
مابقی روغن نارگیل را در یک ماهیتابه و روی حرارت متوسط گرم کنید. پیازها را به همراه مقداری نمک و به مدت ۳ دقیقه داخل روغن نارگیل تفت دهید.
زیر ماهیتابه را کم کنید و اجازه دهید پیازها نرم و شیرین شوند. معمولاً ۳۵ دقیقه کافی است. اجازه دهید پیازها سرد شوند.
با استفاه از کاردک، پیازها را روی مخلوط لوبیا پهن کنید و با فلفل سیاه و پیازچه تزئین نموده، به همراه نان خشک، چیپس یا هر طوری که دوست دارید، مصرف کنید.