سس ها و مواد پایه

طرز تهیه سس سزار

سس سزار

سس سزار

سس سزار  به سالاد طعمی عالی و گیرا می دهد و در عین حال تهیه اش بسیار ساده است.
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد.

مواد لازم برای

۶ نفر
  • ۶ حبه سیر له شده
  • ۱ ق غذاخوری خردل
  • ۱ ق غذاخوری سرکه
  • نمک کوشر و فلفل به مقدار دلخواه
  • ۲ ق غذاخوری مایونز
  • ۱/۲ فنجان روغن زیتون
  • ۳ ق غذاخوری آبلیمو

طرز تهیه

۱۰دقیقه
  1. سیر، سرکه، خردل و مقداری نمک را در مخلوط کن مخلوط کنید.
  2. مایونز را هم اضافه نموده و آقدر بزنید تا مخلوطی غلیظ به دست بیاید.
  3. روغن زیتون را طوری روی مخلوط بریزید تا به آرامی یک سوراخ در وسط سس ایجاد کند. 
  4. با کاردک روی سس را صاف نموده و روی آن را آبلیمو، نمک و فلفل بپاشید و برای سالاد مصرف کنید.
  5. نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر قاشق

چربی(۸گرم)
۸۰کیلوکالری
کربوهیدرات(۱گرم)
پروتئین(۱گرم)
سدیم(۲۳۷میلیگرم)

گالری سس سزار

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close