سس سزار به سالاد طعمی عالی و گیرا می دهد و در عین حال تهیه اش بسیار ساده است. سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛ درست شد.
مواد لازم برای
۶ نفر
۶ حبه سیر له شده
۱ ق غذاخوری خردل
۱ ق غذاخوری سرکه
نمک کوشر و فلفل به مقدار دلخواه
۲ ق غذاخوری مایونز
۱/۲ فنجان روغن زیتون
۳ ق غذاخوری آبلیمو
طرز تهیه
۱۰دقیقه
سیر، سرکه، خردل و مقداری نمک را در مخلوط کن مخلوط کنید.
مایونز را هم اضافه نموده و آقدر بزنید تا مخلوطی غلیظ به دست بیاید.
روغن زیتون را طوری روی مخلوط بریزید تا به آرامی یک سوراخ در وسط سس ایجاد کند.
با کاردک روی سس را صاف نموده و روی آن را آبلیمو، نمک و فلفل بپاشید و برای سالاد مصرف کنید.