فن فیلیپینی انگار فقط به هنرهای رزمی خلاصه نمی شود و شاهد حضور پر رنگش در آشپزی بین الملل هم هستیم! خوراک مرغ فیلیپینی رزمی کار نیست، اما می تواند خوراک خوبی برای رزمی کار ها باشد!!!!
مواد لازم برای
۴ نفر
۳ ق غذاخوری روغن زیتون
۱ عدد پیاز کوچک خرد شده
۳ حبه سیر ریز ریز شده
۱/۲ ق چایخوری زنجبیل رنده شده
۱/۴ ق چایخوری پودر سیر
۴ تکه سینه مرغ بدون استخوان
۳ ق غذاخوری پودر کاری
۱ ق چایخوری پودر عصاره ی مرغ
۱ ق چایخوری آویشن
۲ پیمانه آب
۱ عدد سیب زمینی مکعبی خرد شده
۱ عدد فلفل دلمه ای سبز
طرز تهیه
۴۰ دقیقه زمان لازم دارید
پیاز،سیر، رنجبیل و پودر سیر را در روغن زیتون تفت دهید. تکه های سینه را نیز اضافه کنید. کمی بعد پودر کاری را هم روی مواد بپاشید.
مرغ را تا زمانی که سفید رنگ شود، طبخ کنید. معمولاً ۵ دقیقه کافی است.
عصاره مرغ و آویشن را هم اضافه نمایید.
وقتی رنگ مرغ ها قهوه ای شد، دو پیمانه آب را روی مرغ ها بریزید.
سیب زمینی ها را هم اضافه نموده و کل مواد را حدود ۱۰ دقیقه روی حرارت متوسط طبخ کنید.
در نهایت فلفل دلمه ای را اضافه نموده و ۵ دقیقه ی دیگر طبخ نموده و میل نمایید.