سوپ، دسر، نوشیدنی

دسر کرم بروله

کرم بروله، به انگلیسی Creme Brulee یکی از ساده ترین و خوشمزه ترین دسرهاست

دسر کرم بروله

یک دسر خوشمزه و ساده

کرم برولی یا کرم سوخته یکی از دسرهای ساده، سریع و خوش طعم است که توسط فرانسوی ها معرفی شده است. اما جالب است که در خود فرانسه به آن کرم انگلیسی می گویند! در کل اسمش هر چه باشد مهم نیست، مهم مزه ی آن است که عالی است! اصلاً می خواهید به آن دسر تام و جری بگوییم!؟

مواد لازم برای

۵ پرس
  • ۶ عدد زرده تخم مرغ
  • ۶ ق غذاخوری شکر
  • ۱/۲ ق چایخوری وانیل
  • ۲ و ۱/۲ فنجان خامه ی غلیظ
  • ۲ ق غذاخوری شکر قهوه ای

طرز تهیه

۲ ساعت و ۴۰ دقیقه زمان لازم دارید
  1. فر را روی دمای ۱۵۰ درجه گرم کنید.
  2. زرده های تخم مرغ را با ۴ ق غذاخوری شکر سفید و وانیل مخلوط نموده و آنقدر بزنید تا غلیظ و خامه ای شود.
  3. خامه را روی حرارت کم قرار دهید و وقتی به نقطه ی جوش رسید سریعاً از روی حرارت بردارید. 
  4. خامه ی داغ را روی مخلوط زرده و شکر بریزید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
  5. ظرف محتوی مخلوط را روی بخار آب قرار دهید تا زمانی که وقتی پشت قاشق را به آن زدید، به پشت قاشق بچسبد. حدوداً ۳ دقیقه کافی است. 
  6. فوراً مخلوط را از روی حرارت برداشته و داخل ظرفی گرد که به حرارت مقاوم باشد بریزید.
  7. سی دقیقه ظرف را داخل فر قرار دهید. سپس ظرف را دمای اتاق قرار دهید تا خنک شده و در نهایت به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
  8. فر را روی حالت جوجه یا گریل قرار دهید.
  9. دو قاشق شکر سفید و دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای را با هم مخلوط و روی روی دسر نیمه آماده و با استفاده از الک بپاشید. 
  10. ظرف را در فر قرار دهید تا شکرها ذوب شوند. حدوداً ۲ دقیقه کافی است. فقط دقت کنید دسر نسوزد.
  11. ظرف را خارج نموده، اجازه دهید خنک شده و در یخچال قرار دهید تا دسر جا بیوفتد.
  • روی دسرتان را با هر چه دوست دارید تزئین و نوش جان کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۵۰گرم)
۵۶٫۱کیلوکالری
کربوهیدرات(۵گرم)
پروتئین(۸٫۵گرم)
سدیم(۵۵میلیگرم)

فیلم طرز تهیه کرم بروله

گالری کرم بروله

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close