اطلاعات عمومیدانستنیها و لغات

نکاتی برای پختن سینه مرغ

صفحات را در موبایل درست نمی بینید؟ در آخرین قسمت صفحه روی گزینه ی “نمایش نسخه اصلی سایت” کلیک کنید

۱٫ از دماسنج بهره ببرید.

برای پختن سینه ی مرغ همیشه از دماسنج استفاده کنید. طبق توصیه ی سازمان غذا و داروی آمریکا، هنگام طبخ، دمای داخلی سینه ی مرغ باید ۷۰ الی ۸۰ درجه سانتیگراد باشد!

۲٫ پخت سینه با پوست بهتر است.

بهتر است سینه را با پوست و استخوان خودش بپزید. اگر نمیخواهید پوست را بخورید، اشکالی ندارد. پس از طبخ آن را جدا کنید. وجود پوست باعث مزه دار و آبدار شدن سینه ی مرغ می شود.

۳٫ نمک سینه را آبدار می کند.

خشک بودن سینه ی مرغ، بزرگترین عیب آن است. اگر می خواهید سینه ی مرغ شما آبدار باشد، روی آن را نمک بپاشید و بپوشانید، سپس یک شب در یخچال قرار دهید. هنگام طبخ نمک را با دست پاک کنید.

۴٫ سینه بدون پوست برای کتلت است!

اگر سینه ی مرغ را به صورت بدون استخوان خریده اید، آن را به شکل کتلت یا فیله (ورقه های نازک) با ضخامت حداکثر نیم سانتی متر تفت داده و بپزید.

۵٫ سینه های باقی مانده را نگه دارید

زمانی که پس از صرف غذا مقداری گوشت سینه باقی می ماند، آن را دور نریزید. می توانید سینه را فریز کرده، و هنگام مصرف آن را خرد، له یا ریش ریش کنید و برای سالاد مرغ و .. استفاده کنید.

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close