کوردن بلو یک واژه ی فرانسوی و به معنای ربان آبی است. در فرهنگ فرانسه وقتی می خواستند آشپزی زنی را تحسین کنند، به او ربان آبی می دادند. این واژه در کل به غذاهای خوشمزه و درجه یک هم نسبت داده می شود. این دستور به قول بچه ها، آخرش است!.
مواد لازم برای
۶ نفر
۶ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
۶ ورقه پنیر پیتزا یا پنیر لیقوان پرچرب
۶ ورقه گوشت ران بوقلمون
۳ ق غذاخوری آرد معمولی
۱ ق چایخوری فلفل قرمز
۶ ق غذاخوری کره
۱/۲ پیمانه سرکه سفید
۱ ق چایخوری عصاره ی مرغ
۱ ق غذاخوری نشاسته ذرت
۱ پیمانه خامه ی غلیظ
طرز تهیه
۱ ساعت زمان لازم دارید
سینه های مرغ را بکوبید تا به لایه هایی با ضخامت ۳ سانتی متری تبدیل شوند.
روی هر تکه سینه یک برش گوشت بوقلمون و یک ورقه پنیر پیتزا قرار دهید. ورقه های پنیر و بوقلمون باید به اندازه ی نصف بند انگشت از مساحت گوشت های مرغ کوچکتر باشند.
گوشت مرغ ها را رول کنید و با یک خلال دندان، از باز شدن رول پیشگیری کنید (در فیلم ببینید).
فلفل و آرد را مخلوط کرده و مرغ ها را به آن آغشته کنید.
کره را داغ نموده و تا زمانی که هر دو طرف مرغ قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید.
سرکه و عصاره ی مرغ را مخلوط نموده و به مرغ ها اضافه نمایید.
در ظرف را گذاشته، حرارت را پایین بیاورید و اجازه دهید مرغ ها به خوبی پخته شوند. تقریباً ۳۰ دقیقه کافی است.
خلال دندان را خارج نموده و در یک بشقاب قرار دهید.
نشاسته و خامه را مخلوط نموده و بپزید تا غلیظ شوند.
مخلوط خامه را روی مرغ ها ریخته و غذا را به صورت گرم نوش جان کنید.