دسته‌بندی نشده

چیکن کوردن بلو | دستور شماره ۲

کوردن بلو خوشمزه

خوراک کوردن بلوی مرغ

کوردن بلو یک واژه ی فرانسوی و به معنای ربان آبی است. در فرهنگ فرانسه وقتی می خواستند آشپزی زنی را تحسین کنند، به او ربان آبی می دادند. این واژه در کل به غذاهای خوشمزه و درجه یک هم نسبت داده می شود. این دستور به قول بچه ها، آخرش است!.

مواد لازم برای

۶ نفر
  • ۶ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
  • ۶ ورقه پنیر پیتزا یا پنیر لیقوان پرچرب
  • ۶ ورقه گوشت ران بوقلمون
  • ۳ ق غذاخوری آرد معمولی
  • ۱ ق چایخوری فلفل قرمز
  • ۶ ق غذاخوری کره
  • ۱/۲ پیمانه سرکه سفید
  • ۱ ق چایخوری عصاره ی مرغ
  • ۱ ق غذاخوری نشاسته ذرت
  • ۱ پیمانه خامه ی غلیظ

طرز تهیه

۱ ساعت زمان لازم دارید
  1. سینه های مرغ را بکوبید تا به لایه هایی با ضخامت ۳ سانتی متری تبدیل شوند.
  2. روی هر تکه سینه یک برش گوشت بوقلمون و یک ورقه پنیر پیتزا قرار دهید. ورقه های پنیر و بوقلمون باید به اندازه ی نصف بند انگشت از مساحت گوشت های مرغ کوچکتر باشند.
  3. گوشت مرغ ها را رول کنید و با یک خلال دندان، از باز شدن رول پیشگیری کنید (در فیلم ببینید).
  4. فلفل و آرد را مخلوط کرده و مرغ ها را به آن آغشته کنید.
  5. کره را داغ نموده و تا زمانی که هر دو طرف مرغ قهوه ای رنگ شوند، تفت دهید. 
  6. سرکه و عصاره ی مرغ را مخلوط نموده و به مرغ ها اضافه نمایید.
  7. در ظرف را گذاشته، حرارت را پایین بیاورید و اجازه دهید مرغ ها به خوبی پخته شوند. تقریباً ۳۰ دقیقه کافی است. 
  8. خلال دندان را خارج نموده و در یک بشقاب قرار دهید.
  9. نشاسته و خامه را مخلوط نموده و بپزید تا غلیظ شوند. 
  10. مخلوط خامه را روی مرغ ها ریخته و غذا را به صورت گرم نوش جان کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۴۱گرم)
۵۸۴کیلوکالری
کربوهیدرات(۸گرم)
پروتئین(۴۲گرم)
سدیم(۶۵۵میلیگرم)

فیلم طرز تهیه کوردن بلو

گالری کوردن بلو

برچسب ها
نمایش بیشتر

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صبظرشب
Close