ناهار

خوراک مرغ آلیس، یک لذت لذیذ!

این خوراک با توجه به مواد موجود در ایران، مقداری تغییر پیدا کرده است.

خوراک مرغ آلیس

خوراک مرغ آلیس، از دل سرزمین عجایب!

خوراک مرغ آلیس در نوع خودش از خوش طعم ترین خوراک های مرغی است که تا به حال دیده ام. البته یک سری مواد اولیه ی آن به راحتی در ایران یافت نمی شود، ولی می توان آنها را جایگزین کرد.

مواد لازم برای

۴ نفر

طرز تهیه

۱ ساعت و ۲۰ دقیقه زمان لازم دارید
  1. مرغ ها را با چنگال سوراخ سوراخ کنید، البته نه خیلی زیاد.
  2. سس ورسترشایر را روی مرغها بریزید و مطمئن شوید تمام قسمت های مرغ ها به سس آغشته شده اند.
  3. روی مرغ ها را با نایلون بپوشانید و ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  4. بوقلمون ها را روی حرارت متوسط سرخ کنید. زیاد لازم نیست سرخ کنید، در حدی که مقداری قهوه ای شوند کافی است.
  5. کره را داخل ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم ذوبش کنید.
  6. قارچ ها را به مدت ۱۰ دقیقه در کره تفت دهید.
  7. فر، منقل، کباب پز یا باربیکیو را آماده کنید. فرقی نمی کند، از هر وسیله ای که با آن راحت ترید، برای طبخ استفاده کنید.
  8. مرغ ها را از سس ها خارج نموده و پاک کنید. 
  9. هر طرف مرغ ها را ۵ دقیقه کباب کنید.
  10. وقتی مرغ ها تقریباً آماده شدند، روی هر کدام ۲ ورقه گوشت بوقلمون و سپس مقداری پنیر بپاشید و آنقدر روی حرارت قرار دهید تا پنیرها ذوب شوند.
  11. مرغ ها را از روی حرارت بردارید و رویشان قارچ و سس خردل عسلی بریزید و نوش جان کنید.

نکته: در دستور اصلی به جای بوقلمون از گوشت خوک استفاده می شود. همچنین پنیر اصلی، مونتراری جک است که بعید میدانم در ایران پیدا شود.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۳۱گرم)
۴۴۸کیلوکالری
کربوهیدرات(۶گرم)
پروتئین(۳۱گرم)
سدیم(۶۹۳میلیگرم)

فیلم طرز تهیه مرغ آلیس

گالری خوراک مرغ آلیس

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close