پنیر پارمسان را در مطالب قبلی تعریف کرده ایم. شاید به خیلی از دستورات تهیه ی مواد غذایی برخورده اید که در آنها از این پنیر استفاده شده است.
تولید این پنیر در خانه امکان ندارد، و هیچ روش تولید دیگری به جز روشی که در پارمسان استفاده می شود برای آن وجود ندارد. پس طبیعی است که این پنیر گران قیمت و کمیاب باشد.
اما یک جایگزین نسبتاً ساده برای این پنیر وجود دارد: “پنیر گوسفندی” خودمان!
پارمسان یا همان پارمزان، پنیری خشک با بافت سفت است برای مصرف باید آن را رنده کرد. “باب مک دوگال” که ۳۵ سال است در زمینه ی علم تغذیه حضور دارد، یک جایگزین ساده و دم دستی برای پنیر پارمزان ارائه کرده است:
1 thought on “به جای پنیر پارمزان از چه پنیری استفاده کنیم”