دانستنیها و لغات

به جای پنیر پارمزان از چه پنیری استفاده کنیم

امان از دست مواد اولیه ای که در ایران به سختی گیر می آیند...

پنیر پارمسان را در مطالب قبلی تعریف کرده ایم. شاید به خیلی از دستورات تهیه ی مواد غذایی برخورده اید که در آنها از این پنیر استفاده شده است.

 

تولید این پنیر در خانه امکان ندارد، و هیچ روش تولید دیگری به جز روشی که در پارمسان استفاده می شود برای آن وجود ندارد. پس طبیعی است که این پنیر گران قیمت و کمیاب باشد.

اما یک جایگزین نسبتاً ساده برای این پنیر وجود دارد: “پنیر گوسفندی” خودمان! 

پارمسان یا همان پارمزان، پنیری خشک با بافت سفت است برای مصرف باید آن را رنده کرد. “باب مک دوگال” که ۳۵ سال است در زمینه ی علم تغذیه حضور دارد، یک جایگزین ساده و دم دستی برای پنیر پارمزان ارائه کرده است:

  1. پنیر گوسفندی را به مدت ۳ الی ۶ روز داخل آب نمک ۱۴% بخوابانید (یعنی آب نمکی که به ازای هر یک کیلوگرمش، ۱۴۰ گرم نمک میریزید).
  2. پنیر را از آب نمک خارج کنید و اجازه دهید به مرور زمان خشک شود. عمل خشک شدن می تواند در یخچال صورت بگیرد، اما زمانی طولانی تر لازم دارد.
  3. وقتی پنیر خشک شد، می توانید به مقدار لازم آن را رنده کنید و در غذا مصرف نمایید.
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “به جای پنیر پارمزان از چه پنیری استفاده کنیم”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close