شام

مینی ساندویچ گوشت و پنیر

هم میان وعده، هم خودِ خود وعده!

مینی ساندویچی برای تمام ذائقه ها

ساندویچ مینیاتوری یا غازی کوچولو که در این مطلب میخوانید فوق العاده خوشمزه و خوش خوراک است. سر چف جان، باز هم غوغا به پا کرد!

مواد لازم برای

۱۲ عدد
  • برای تهیه سس پنیر:
    • ۲ ق غذاخوری کره
    • ۲ ق غذاخوری آرد معمولی
    • ۱ پیمانه شیر
    • ۶۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده
    • ۱/۲ ق چایخوری پودر جوز هندی
    • ۱/۴ ق چایخوری فلفل قرمز
    • مقداری نمک
  • ۳۵۰ گرم گوشت گاو (استیک)
  • نمک و فلفل سیاه تازه پودر شده برای مزه
  • ۳ ق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱/۴ پیمانه آب
  • ۱/۳ پیمانه پیازه حلقه شده
  • ۲ عدد نان ساندویچی حلقه حلقه شده
  • ۱/۴ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده

طرز تهیه

۱ ساعت و ۲۰ دقیقه زمان لازم دارید
  1. فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و اجازه دهید گرم شود. یادتان باشد روی توری فر، ورق آلومینیومی قرار بکشید.
  2. روی حرارت متوسط کره را ذوب کنید.
  3. آرد را داخل کره ی داغ بریزید و روی حرارت مرتباٌ هم بزنید، حدود ۱ دقیقه کافی است تا آرد پخته شود و رنگش باز شود.
  4. شیر را هم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و ۳ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود. 
  5. فلفل قرمز، ۶۰ گرم پنیر پیتزا، جوز و نمک را هم به مخلوط اضافه نمایید و تا زمانی که پنیر کاملاً ذوب می شود به هم زدن ادامه دهید و شعله را خاموش کنید.
  6. به گوشت، نمک و فلفل بزنید.
  7. ۱ ق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهیتابه داغ نموده و گوشت را داخل آن طبخ کنید. وقتی رویه ی گوشت قهوه ای کمرنگ شد آن را از داخل ماهیتابه خارج نموده و داخل یک بشقاب قرار دهید. معمولاً ۵ تا ۷ دقیقه کافی است.
  8. داخل ماهیتابه آب ریخته و اجازه دهید به جوش بیاید؛ در حالی که آب در حال جوشیدن است، با یک قاشق چوبی، باقیمانده های گوشت سرخ شده را از کف ماهیتابه جدا کنید و وقتی خوب مخلوط شدند، روی گوشت بریزید.
  9. اجازه دهید گوشت در دمای اتاق خنک شود، سپس آن را برش بزنید و به همراه آب خودش داخل کاسه بریزید.
  10. مجدداً یک قاشق روغن زیتون دیگر را در ماهیتابه داغ و پیاز و فلفل را در آن تفت دهید تا پیازها نرم و شفاف شوند. حدود ۵ دقیقه خوب است.
  11. مخلوط پیاز و فلفل را روی گوشت ها بریزید. و مقداری نمک و فلفل هم رویش بپاشید.
  12. تکه های نان را روی ورقه آلومینیومی قرار دهید و رویشان روغن زیتون بپاشید. سپس نان ها را بچرخانید تا قسمت روغن زده در زیر قرار بگیرد.
  13. روی نان ها را با یک لایه ی زخیم از مخلوط پنیری که در ابتدا درست کردید، بپوشانید، سپس مقداری گوشت روی آن قرار دهید و دست آخر پنیر رنده شده را روی آنها بپاشید.
  14. مینی ساندویچ ها را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه داخل فر بپزید و وقتی خنک شد، نوش جان کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۶گرم)
۱۱۰کیلوکالری
کربوهیدرات(۶گرم)
پروتئین(۲گرم)
سدیم(۱۵میلیگرم)

گالری مینی ساندویچ

User Rating: ۴٫۳۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close