ساندویچ مینیاتوری یا غازی کوچولو که در این مطلب میخوانید فوق العاده خوشمزه و خوش خوراک است. سر چف جان، باز هم غوغا به پا کرد!
مواد لازم برای
۱۲ عدد
برای تهیه سس پنیر:
۲ ق غذاخوری کره
۲ ق غذاخوری آرد معمولی
۱ پیمانه شیر
۶۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده
۱/۲ ق چایخوری پودر جوز هندی
۱/۴ ق چایخوری فلفل قرمز
مقداری نمک
۳۵۰ گرم گوشت گاو (استیک)
نمک و فلفل سیاه تازه پودر شده برای مزه
۳ ق غذاخوری روغن زیتون
۱/۴ پیمانه آب
۱/۳ پیمانه پیازه حلقه شده
۲ عدد نان ساندویچی حلقه حلقه شده
۱/۴ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
طرز تهیه
۱ ساعت و ۲۰ دقیقه زمان لازم دارید
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم و اجازه دهید گرم شود. یادتان باشد روی توری فر، ورق آلومینیومی قرار بکشید.
روی حرارت متوسط کره را ذوب کنید.
آرد را داخل کره ی داغ بریزید و روی حرارت مرتباٌ هم بزنید، حدود ۱ دقیقه کافی است تا آرد پخته شود و رنگش باز شود.
شیر را هم به مخلوط آرد و کره اضافه کنید و ۳ تا ۶ دقیقه هم بزنید تا مخلوط غلیظ شود.
فلفل قرمز، ۶۰ گرم پنیر پیتزا، جوز و نمک را هم به مخلوط اضافه نمایید و تا زمانی که پنیر کاملاً ذوب می شود به هم زدن ادامه دهید و شعله را خاموش کنید.
به گوشت، نمک و فلفل بزنید.
۱ ق غذاخوری روغن زیتون را داخل ماهیتابه داغ نموده و گوشت را داخل آن طبخ کنید. وقتی رویه ی گوشت قهوه ای کمرنگ شد آن را از داخل ماهیتابه خارج نموده و داخل یک بشقاب قرار دهید. معمولاً ۵ تا ۷ دقیقه کافی است.
داخل ماهیتابه آب ریخته و اجازه دهید به جوش بیاید؛ در حالی که آب در حال جوشیدن است، با یک قاشق چوبی، باقیمانده های گوشت سرخ شده را از کف ماهیتابه جدا کنید و وقتی خوب مخلوط شدند، روی گوشت بریزید.
اجازه دهید گوشت در دمای اتاق خنک شود، سپس آن را برش بزنید و به همراه آب خودش داخل کاسه بریزید.
مجدداً یک قاشق روغن زیتون دیگر را در ماهیتابه داغ و پیاز و فلفل را در آن تفت دهید تا پیازها نرم و شفاف شوند. حدود ۵ دقیقه خوب است.
مخلوط پیاز و فلفل را روی گوشت ها بریزید. و مقداری نمک و فلفل هم رویش بپاشید.
تکه های نان را روی ورقه آلومینیومی قرار دهید و رویشان روغن زیتون بپاشید. سپس نان ها را بچرخانید تا قسمت روغن زده در زیر قرار بگیرد.
روی نان ها را با یک لایه ی زخیم از مخلوط پنیری که در ابتدا درست کردید، بپوشانید، سپس مقداری گوشت روی آن قرار دهید و دست آخر پنیر رنده شده را روی آنها بپاشید.
مینی ساندویچ ها را به مدت ۱۲ الی ۱۵ دقیقه داخل فر بپزید و وقتی خنک شد، نوش جان کنید.