کوکی، مخصوصاً اگر وسطش شکلات هم باشد خوردنش خیلی لذت بخش است. وقتی تکه های شکلات زیر دندان می روند و تردی و نرمی همزمان کوکی را تجربه می کنی، واقعاً حال اساسی به تو دست می دهد.
مواد لازم برای
۲۴ عدد
۱ پیمانه کره ی نرم شده
۱ پیمانه شکر سفید
V1 عدد تخم مرغ بزرگ
۲ قاشق چایخوری وانیل
۳ پیمانه آرد معمولی
۱ قاشق چایخوری جوش شیرین
۲ الی ۳ ق غذاخوری شیر گرم
۱/۲ ق چایخوری نمک
۲ پیمانه چیپس شکلات
طرز تهیه
۱ تا ۲ ساعت زمان لازم دارید
آرد، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
در ظرفی دیگر، ابتدا کره، شکر سفید و شکر قهوه ای را مخلوط کنید و تخم مرغ را هم به آنها اضافه کنید.
وقتی مواد خوب مخلوط شدند، وانیل و شیر را هم اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید.
مخلوط آرد را هم به این مواد اضافه نموده و با همزن دستی هم بزنید.
تکه های ریز شکلات را هم اضافه نمایید و مجدداً به هم بزنید.
بهتر است به مدت ۱ الی ۲ ساعت خمیر را داخل نایلون و درون فریزر قرار دهید تا کار با آن راحت تر شود.
با قاشقی مناسب، یا قالب، خمیر ها را قسمت نموده و شکل بدهید و به مدت ۱۲ دقیقه داخل فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد پخت کنید.
دوست عزیزم، فیلم آموزشی این کوکی هم در پایین صفحه قابل مشاده است.