صبحانه

پیراشکی ساده و خوشمزه

ساده ترین طرز تهیه ی پیراشکی را اینجا بخوانید...

پیراشکی گوشت ساده و خوشمزه

پیراشکی رومانوف یا Romanov Piroshki یکی از غذاهای سنتی روسی است که می توانید با هر آنچه دوست دارید، پُرش کنید. در این مطلب ما برای وسط پیراشکی از گوشت چرخ کرده ی گوساله استفاده کردیم.

مواد لازم برای

۱۵ عدد پیراشکی
  • ۴ ق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۳ عدد پیاز خرد شده
  • ۷۰۰ گرم گوشت گوساله چرخ کرده
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • ۲ پیمانه آرد معمولی
  • ۱ عدد تخم مرغ زده شده
  • نصف پیمانه آب سرد

طرز تهیه

۱ ساعت زمان لازم دارید
  • برای تهیه مخلوط گوشت برای وسط پیراشکی:
  1. دو قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه داغ کنید. 
  2. در این روغن ها پیازها را تفت دهید و کنار بگذارید.
  3. دو قاشق روغن تازه ی دیگر در ماهیتابه ریخته و گوشت ها را ابتدا تفت داده و سپس اجازه دهید طبخ شوند. 
  4. پس از پخت گوشتها، روغن اضافه ی آنها را بگیرید.
  5. گوشت، پیاز، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته و برای ۵ تا ۷ ثانیه با سرعت بالا مخلوطشان کنید.
  • برای تهیه ی خمیر:
  1. آرد، نمک و تخم مرغ را در یک کاسه مخلوط کنید. 
  2. آب را کم کم به این مواد اضافه کنید تا خمیر سفت شود.
  3. ۲ تا ۴ دقیقه خمیر را روی یک سطح آردپاشی شده ورز دهید.
  4. خمیر را با قطر ۳ میلی متری پهن کنید.
  5. با استفاده از یک لیوان یا قالب مناسب، از خمیر دایره هایی با قطر ۶ سانتی متر تهیه کنید.
  • تهیه ی پیراشکی:
  1. فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
  2. روی هر دایره ای که درست کرده اید، یک قاشق مخلوط گوشت را قرار دهید. طوری که ۱/۲ دایره را بگیرد.
  3. لبه های دایره را با کمی آب نم کرده و دایره را از وسط تا کنید. با استفاده از انگشتهایتان لبه های دایره را به هم بچسبانید. 
  4. پیراشکی ها را داخل ظرف مناسب قرار داده و به فر منتقل کنید.
  5. ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که رنگ پیراشکی ها طلایی شود کافی است.

عوامل تغذیه ای در هر عدد

چربی(۱۰گرم)
۱۹۶کیلوکالری
کربوهیدرات(۱۵گرم)
پروتئین(۱۰گرم)
سدیم(۲۰۵میلیگرم)

گالری پیراشکی رومانف

User Rating: ۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close