ناهار

خوراک مرغ کاری و بادام زمینی

یک خوراک لذیذ از طرف سرآشپز جان میتزویک

طرز تهیه خوراک کاری مرغ و بادام زمینی

خوراک های مرغ سرآشپز جان میتزویک – John Mitzewich همیشه خوش طعم و لذیذ بوده اند. این دستور که در آن بادام زمینی هم گنجانده شده ، به تازگی توسط شف جان منتشر گردیده و فوق العاده است. به این خوراک، خوراک مرغ تایلندی یا چینی سنتی هم می گویند.

مواد لازم برای

۴ پرس
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • ۲ قاشق چایخوری پودر گشنیز (تخم یا برگ)
  • ۲ ق چایخوری پودر زیره
  • ۱ ق چایخوری زردچوبه
  • ۱ ق چایخوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ ق چایخوری پودر فلفل سیاه
  • ۲ کیلوگرم ران مرغ بدون استخوان و پوست
  • ۲ ق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۱ عدد پیاز زرد و بزرگ
  • ۶ حبه سیر خرد شده
  • ۱ ق غذاخوری زنجبیل تازه ی ریز شده
  • ۳ و نیم پیمانه آبگوشت مرغ
  • ۳/۴ پیمانه کره بادام زمینی شیرین نشده
  • ۱/۲ پیمانه کچاپ
  • ۱ ق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۵۰۰ گرم کدو سبز خرد شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرده شده
  • ۱ عدد فلفل سبز خرد شده
  • ۲ پیمانه برنج پخته شده و داغ
  • ۱ عدد لیمو برای تزئین
  • ۱/۲ پیمانه بادام زمینی بوداده برای تزئین
  • ۳ قاشق غذاخوری گشنیز تازه ی خرد شده

طرز تهیه

۱ ساعت و ۱۵ دقیقه
  1. نمک، پودر گشنیز، زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
  2. ران های مرغ را به قطعات ۴ سانتی متری خرد کرده و نیمی از مواد مرحله ی ۱ را روی آنها بپاشید. 
  3. روغن را در یک ظرف گود و روی حرارت بالا داغ کنید. 
  4. مرغ ها را داخل روغن سرخ کنید، به گونه ای که رنگ قهوه ای بگیرند.
  5. مرغ ها را از ظرف خارج کنید.
  6. شعله را روی متوسط تنظیم کرده و پیاز را اضافه کنید. اجازه دهید پیازها طلایی و شفاف شوند.  
  7. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و ۱ دقیقه طبخ کنید.
  8. مابقی مخلوط مرحله ی ۱ را اضافه نموده و در حالی که هم می زنید، یک دقیقه صبر کنید. آب مرغ را هم اضافه نمایید. 
  9. مرغ های سرخ شده را هم داخل ظرف بریزید. کره ی بادام زمینی، کچاپ و شکر قهوه ای را هم اضافه نمایید. 
  10. اجازه دهید مواد به جوش ملایم برسند و سپس در همین حالت شعله را کم کنید. ۳۰ دقیقه مواد را در همین حالت نگه دارید. 
  11. کدو سبز، فلفل دلمه ای و بادام زمینی ها را هم اضافه نموده و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ی دیگر هم صبر نموده و قابلمه را از روی گاز بردارید.
  12. وقتی خوراک کمی خنک شد، آن را با گشنیزها، برنج و بادام زمینی تزئین نموده و میل نمایید

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۱۵گرم)
۵۶۵کیلوکالری
کربوهیدرات(۱۷گرم)
پروتئین(۷۵ گرم)
سدیم(۶۹۸میلیگرم)

گالری کاری مرغ و بادام زمینی

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close