سس ها و مواد پایه

طرز تهیه سس ورستر شایر

سس ورسترشر به انگلیسی Worcestershire sauce یکی از سس های پرکاربرد در آشپزی جهان و انگلیس است

سس ورسترشایر یا ورسترشر

ورسترشایر برای اولین بار در یکی از شهرهای انگلیس به نام وستر و توسط یک شیمی دان اختراع شد اما عرضه نشد، چون آنها آن را دوست نداشتند! اما بعدها یک بشکه از آن را پیدا کردند و چون جا افتاده بود، واقعاً خوش طعم شده بود!

مواد لازم برای

۱۲ قاشق
  • ۱/۲ پیمانه سرکه سیب 
  • ۲ ق غذاخوری سس سویا
  • ۲ ق غذاخوری آب
  • ۱ ق غذاخوری شکر قهوه ای
  • ۱/۴ ق چایخوری پودر زنجبیل
  • ۱/۴ ق چایخوری پودر خردل
  • ۱/۴ ق چایخوری پودر پیاز
  • ۱/۴ قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۱/۸ ق چایخوری دارچین
  • ۱/۸ ق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

۱۲ دقیقه

طرز تهیه ی این سس بسیار ساده و آسان است.

  1. تمامی مواد را در یک قابلمه ی کوچک بریزید.
  2. قابلمه را روی شعله ی متوسط قرار دهید و مواد را مرتب هم بزنید.
  3. اجازه دهید مواد جوش بیایند.
  4. یک دقیقه در حالت جوش مواد را هم بزنید.
  5. سس را سرد کنید و برای مصارف بعدی داخل فریزی قرار دهید.
  • این سس هر چه بیشتر بماند، جا افتاده تر و خوشمزه تر می شود.

عوامل تغذیه ای در هر قاشق

چربی(۰گرم)
۵کیلوکالری
کربوهیدرات(۱گرم)
پروتئین(۰گرم)
سدیم(۰میلیگرم)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “طرز تهیه سس ورستر شایر”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close