فاهیتای سبزیجات با طعم عالی این دستور را از معتبرترین کتاب مرجع غذاهای مکزیکی گرفتم. فکر نمی کردم که اینقدر خوشمزه باشد، اما واقعاً ارزش امتحان کردن را داشت. مواد لازم برای ۶ پرس ۱/۴ پیمانه روغن زیتون خالص۱/۴ پیمانه سرکه انگور قرمز۱ قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده۱ ق چایخوری پودر چیلی (طرز تهیه اینجا)مقداری پودر سیر برای مزهنمک و فلفل سیاه به دلخواه۱ ق چایخوری شکر سفید۲ عدد کدو سبز کوچک ۲ عدد کدو زرد کوچک (اگر موجود نبود، ۲۰۰ گرم کدو حلوایی)۱ عدد پیاز حلقه حلقه شده۱ عدد فلفل دلمه ای سبز۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز۲ ق غذاخوری روغن زیتون دیگر۱ قوطی ذرت، آبکشی شدهیک پیمانه لوبیا قرمز پخته شده طرز تهیه ۷۰دقیقه اول از همه، کدوها و فلفل ها را به شکل خلال های باریک خرد کنید.روغن زیتون، سرکه، مرزنگوش، پودر چیلی، پودر سیر، نمک، فلفل و شکر را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید. کدو، فلفل دلمه ای ها و پیاز را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲۴ ساعت درون مواد بالا و داخل یخچال بخوابانید.روغن را روی حرارت متوسط و داخل یک ماهیتابه داغ کنید و سبزیجات را برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دهید. ذرت و لوبیا ها را هم اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت را بالا بزنید تا رنگ سبزیجات قهوه ای شود.نکات:مثل همیشه، بهتون توصیه می کنم درگیر اسم و یک طرز تهیه نشید. در کل وقتی مواد غذایی رو به صورت خلال در میاریم و طبخ می کنیم، میشه فاهیتا. مجاز هستین طبق میل و سلیقه ی خودتون تموم مواد رو کم و زیاد کنین و حتی تغییر بدین.توی مکزیک، لوبیای سیاه لاک پشتی خیلی مورد مصرف داره که ما این ماده ی غذایی رو توی ایران نداریم عوامل تغذیه ای در هر پرس در دسترس نیست گالری انواع فاهیتا فاهیتا (۸)فاهیتا (۷)فاهیتا (۶)فاهیتا (۴)فاهیتا (۳)فاهیتا (۲)فاهیتا (۱) User Rating: ۴٫۶۵ ( ۱ votes) برچسب هاخوراک مکزیکی طرز تهیه فاهیتا سبزیجات غذای مکزیکی فاهیتا فاهیتا چیست فاهیتا مرغ نمایش بیشتر
این دستور را از معتبرترین کتاب مرجع غذاهای مکزیکی گرفتم. فکر نمی کردم که اینقدر خوشمزه باشد، اما واقعاً ارزش امتحان کردن را داشت.
۱/۴ پیمانه روغن زیتون خالص۱/۴ پیمانه سرکه انگور قرمز۱ قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده۱ ق چایخوری پودر چیلی (طرز تهیه اینجا)مقداری پودر سیر برای مزهنمک و فلفل سیاه به دلخواه۱ ق چایخوری شکر سفید۲ عدد کدو سبز کوچک
۲ عدد کدو زرد کوچک (اگر موجود نبود، ۲۰۰ گرم کدو حلوایی)۱ عدد پیاز حلقه حلقه شده۱ عدد فلفل دلمه ای سبز۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز۲ ق غذاخوری روغن زیتون دیگر۱ قوطی ذرت، آبکشی شدهیک پیمانه لوبیا قرمز پخته شده
اول از همه، کدوها و فلفل ها را به شکل خلال های باریک خرد کنید.روغن زیتون، سرکه، مرزنگوش، پودر چیلی، پودر سیر، نمک، فلفل و شکر را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید. کدو، فلفل دلمه ای ها و پیاز را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲۴ ساعت درون مواد بالا و داخل یخچال بخوابانید.روغن را روی حرارت متوسط و داخل یک ماهیتابه داغ کنید و سبزیجات را برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دهید. ذرت و لوبیا ها را هم اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت را بالا بزنید تا رنگ سبزیجات قهوه ای شود.نکات:مثل همیشه، بهتون توصیه می کنم درگیر اسم و یک طرز تهیه نشید. در کل وقتی مواد غذایی رو به صورت خلال در میاریم و طبخ می کنیم، میشه فاهیتا. مجاز هستین طبق میل و سلیقه ی خودتون تموم مواد رو کم و زیاد کنین و حتی تغییر بدین.توی مکزیک، لوبیای سیاه لاک پشتی خیلی مورد مصرف داره که ما این ماده ی غذایی رو توی ایران نداریم