شام

فاهیتا سبزیجات

فاهیتا، به انگلیسی Fajita که همان فاهیتا تلفظ می شود، نوعی غذای مکزیکی است.

فاهیتای سبزیجات با طعم عالی

این دستور را از معتبرترین کتاب مرجع غذاهای مکزیکی گرفتم. فکر نمی کردم که اینقدر خوشمزه باشد، اما واقعاً ارزش امتحان کردن را داشت.

مواد لازم برای

۶ پرس
  • ۱/۴ پیمانه روغن زیتون خالص
  • ۱/۴ پیمانه سرکه انگور قرمز
  • ۱ قاشق چایخوری مرزنگوش خشک شده
  • ۱ ق چایخوری پودر چیلی (طرز تهیه اینجا)
  • مقداری پودر سیر برای مزه
  • نمک و فلفل سیاه به دلخواه
  • ۱ ق چایخوری شکر سفید
  • ۲ عدد کدو سبز کوچک
  • ۲ عدد کدو زرد کوچک (اگر موجود نبود، ۲۰۰ گرم کدو حلوایی)
  • ۱ عدد پیاز حلقه حلقه شده
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای سبز
  • ۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز
  • ۲ ق غذاخوری روغن زیتون دیگر
  • ۱ قوطی ذرت، آبکشی شده
  • یک پیمانه لوبیا قرمز پخته شده

طرز تهیه

۷۰دقیقه
  1. اول از همه، کدوها و فلفل ها را به شکل خلال های باریک خرد کنید.
  2. روغن زیتون، سرکه، مرزنگوش، پودر چیلی، پودر سیر، نمک، فلفل و شکر را در یک کاسه ی بزرگ مخلوط کنید. 
  3. کدو، فلفل دلمه ای ها و پیاز را به مدت حداقل ۳۰ دقیقه و حداکثر ۲۴ ساعت درون مواد بالا و داخل یخچال بخوابانید.
  4. روغن را روی حرارت متوسط و داخل یک ماهیتابه داغ کنید و سبزیجات را برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه تفت دهید. 
  5. ذرت و لوبیا ها را هم اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه حرارت را بالا بزنید تا رنگ سبزیجات قهوه ای شود.

نکات:

  • مثل همیشه، بهتون توصیه می کنم درگیر اسم و یک طرز تهیه نشید. در کل وقتی مواد غذایی رو به صورت خلال در میاریم و طبخ می کنیم، میشه فاهیتا. 
  • مجاز هستین طبق میل و سلیقه ی خودتون تموم مواد رو کم و زیاد کنین و حتی تغییر بدین.
  • توی مکزیک، لوبیای سیاه لاک پشتی خیلی مورد مصرف داره که ما این ماده ی غذایی رو توی ایران نداریم

عوامل تغذیه ای در هر پرس

در دسترس نیست

گالری انواع فاهیتا

User Rating: ۴٫۶۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close