صبحانهنان و شیرینی ها

طرز تهیه پن کیک ساده و سریع

یک صبحانه ی نرم، شیرین و مطبوع...

پن کیک رژیمی ساده و خوشمزه بدون تخم مرغ

مواد لازم برای

۳ پرس
  • ۱ و ۱/۴ پیمانه آرد چندمنظوره
  • ۲ ق غذاخوری شکر سفید
  • ۲ ق چایخوری بکینگ پودر
  • ۱/۲ ق چایخوری نمک
  • ۱ و ۱/۴ پیمانه آب
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی

طرز تهیه

۱۵دقیقه
  1. آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر را در یک کاسه مخلوط کنید.
  2. در یک کاسه ی کوچک آب و روغن را با هم مخلوط کنید.
  3. وسط مخلوط آرد، یک گودی ایجاد کنید و آب و روغن را داخل آن بریزید.
  4. خوب مواد را با هم مخلوط کنید. دقت کنید که داخل خمیر دانه دانه خواهد بود. 
  5. یک ماهیتابه ی نچسب را به کمی روغن آغشته کرده و روی حرارت متوسط داغ کنید.
  6. هر بار با یک ملاقه ی مناسب هر میزان از خمیر که نیاز دارید را برداشته و داخل ماهیتابه بریزید. وقتی حباب بیرون زد، آن را برگردانید تا هر دوطرف به رنگ قهوه ای در آیند.

پن کیک را با هر چیزی که دوست دارید تزئین و میل نمایید. من شخصاً عسل را ترجیح می دهم.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۵٫۵گرم)
۲۶۴کیلوکالری
کربوهیدرات(۱۸گرم)
پروتئین(۴٫۲گرم)
سدیم(۱۲۵میلیگرم)

گالری پن کیک

دوست عزیز، لطفاً به این مطلب نمره بدهید

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close