سس ها و مواد پایهنکات و فنون آشپزی و خانه داری

طرز تهیه پودر چیلی

پودر چیلی، به انگلیسی Chilli Powder یکی از ادویه های مخلوط پر مصرف در آشپزی ملل است.

پودر چیلی خانگیِ عالی

پودر چیلی یا Chili Powder یکی از مهمترین پودرهای طعم دهنده ی غذا در جهان است که با آن می توان انواع غذاهای گوشی و سبزیجات را طعم دار و خوشمزه کرد. مکزیکی ها عاشق این ادویه هستند و تقریباً در تمامی غذاهایشان از آن استفاده می کنند.

مواد لازم

۶ وعده مصرف
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز تند
  • ۲ قاشق چایخوری پونه کوهی یا مرزنجوش
  • یکی و نصفی قاشق چایخوری زیره
  • یکی و نصفی قاشق چایخوری پودر سیر
  • ۳/۴ قاشق چایخوری پودر پیاز
  • ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

۵دقیقه

تمامی مواد را داخل آسیاب بریزید و خوب آنها را پودر و مخلوط کنید… خیلی آسان و راحت

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۰گرم)
۰٫۱۴کیلوکالری
کربوهیدرات(۰گرم)
پروتئین(۰گرم)
سدیم(۰میلیگرم)
  • پاپریکا همان پودر فلفل قرمز خودمان است، زیاد درگیر اسمش نشوید. اگر در دستور دیگری اسم پاپریکا به چشمتان خورد و از خودتان پرسیدید پاپریکا چیست، یادتان بیاید که این متن را خوانده اید!
  • اگر از نوآوری و ایجاد دستورات جدید واهمه ندارید، می توانید هر کدام از مواد را که دلتان میخواهد کم و زیاد کنید، تندر شود، مزه ی سیرش بیشتر احساس شود و … حتی می توانید ادویه های دیگر هم به این دستور اضافه کنید.

گالری پودر چیلی

دوست عزیزم، لطفاً به مطلب نمره بده...

User Rating: ۵ ( ۲ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “طرز تهیه پودر چیلی”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close