سوپ، دسر، نوشیدنی

پودینگ شیربرنج

دسر یا پودینگ شیربرنج

پودینگ شیربرنج سریع و راحت آماده میشود و طعم و عطری عالی دارد. این دستور متعلق به چف جانسون است و طبعاً در آن خبری از زعفران ایران نیست، ولی من به شخصه علاقه دارم از زعفران هم استفاده کنم. البته خیلی کم.

مواد لازم

۴ پرس
  • ۳/۴ پیمانه برنج پخته نشده
  • ۲ پیمانه شیر
  • ۱/۳ پیمانه شکر
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۱ عدد تخم مرغ زده شده
  • ۲/۳ پیمانه کشمش طلایی
  • ۱ قاشق غذاخوری کره
  • ۱/۲ ق چایخوری وانیل

طرز تهیه

۴۵دقیقه
  1. ۱ پیمانه و نصفی آب را در یک قابلمه به جوش بیاورید.
  2. برنج را به آب جوش اضافه کنید.
  3. شعله را کم کنید و اجازه دهید برنج به مدت ۲۰ دقیقه بپزد.
  4. در یک قابلمه ی تمیز، برنج پخته شده، ۱ و نیم پیمانه شیر، شکر و نمک را مخلوط کنید. روی حرارت متوسط، این مواد را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا غلیظ و خامه ای شود. 
  5. مابقی شیر، تخم مرغ زده شده و کشمش ها را هم اضافه کنید و در حالی که مواد را هم می زنید، ۲ دقیقه ی دیگر آنها را بپزید.
  6. قابمله را از روی حرارت بردارید و وانیل و کره را هم اضافه کنید.
  7. اگر دوست دارید مقداری دارچین هم روی پودینگ بپاشید و گرم مصرف کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۶٫۹گرم)
۳۶۶کیلوکالری
کربوهیدرات(۶۸گرم)
پروتئین(۸٫۸گرم)
سدیم(۲۳۷میلیگرم)

گالری پودینگ شیربرنج

User Rating: ۴٫۷ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close