سس ها و مواد پایه

طرز تهیه کره سیب خانگی

روشی آسان و ساده برای تهیه ی کره ی سیب درختی در منزل

کره ی سیب درختی + فیلم

۱۲۸قاشق بزرگ
۱۱ساعت

کره سیب نوعی پوره ی غلیظ است که در مدت طولانی و با حرارت پایین تهیه می شود.

مواد لازم

  • ۲/۵ کیلو سیب درختیِ پوست گرفته، هسته گیری شده و ریز ریز شده
  • ۴ پیمانه شکر سفید
  • ۲ قاشق چایخوری پودر دارچین
  • ۱/۴ ق چایخوری میخک پودر شده
  • ۱/۴ ق چایخوری نمک

طرز تهیه

  1. سیب ها را خرد کنید و داخل قابلمه ای مناسب یا یک آرام پز بریزید.
  2. در ظرفی دیگر، شکر، دارچین، میخک و نمک را مخلوط کنید. این مخلوط را روی سیب های ریخته و خوب هم بزنید.
  3. درب قابلمه را بگذارید و مواد را ۱ ساعت روی حرارت بالا قرار دهید.
  4. پس از یک ساعت، شعله را به کمترین اندازه اش تنظیم کنید و اجازه دهید مواد ۹ تا ۱۱ ساعت آرام آرام بپزند. گهگاهی مواد را هم بزنید. 
  5. وقتی مواد غلیظ شدند، در قابلمه را بردارید و  یک ساعت دیگر هم روی حرارت ملایم به پخت ادامه دهید.
  6. اگر دوست دارید کره شما بیشتر یک دست شود، آنها را هم بزنید.
  7. کره ی به دست آمده را داخل ظروف شیشه ای استریل شده بریزید و داخل فریزر قرار دهید و در مواقع نیاز مصرف کنید.

عوامل تغذیه ای در هر قاشق

چربی(۰گرم)
۳۴کیلوکالری
کربوهیدرات(۹گرم)
پروتئین(۰٫۱گرم)
سدیم(۵میلیگرم)

فیلم تهیه ی کره سیب

گالری کره سیب

User Rating: ۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close