نان و شیرینی ها

کیک شکلاتی بدون آرد!

یک کیک خوشمزه ی بدون آرد برای کسانی که دوست ندارند آرد مصرف کنند

کیک بدون آردِ شکلاتی

۱۶برش
۶۰دقیقه

کیک بدون آرد برای افرادی که دوست ندارند در کیکشان آرد باشد، یک انتخاب مناسب است. وقتی در کیک آرد نباشد، دریافت کربوهیدرات کمتر می شود. هر چند وجود شکر، منجر به دریافت کربوهیدرات می شود، اما نسبت به کیک های معمولی، کیک بدون آرد کربوهیدارت کمتری دارد.

مواد لازم

  • ۱/۲ پیمانه آب
  • ۱/۴ قاشق چایخوری نمک
  • ۳/۴ پیمانه شکر سفید
  • ۶۰۰ گرم شکلات تلخِ۵۰%
  • ۱ پیمانه کره بدون نمک
  • ۶ عدد تخم مرغ

طرز تهیه

  1. فر را روی درجه حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد تنظیم و اجازه دهید گرم شود. یک ظرف کیک با قطر ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کنار بگذارید.
  2. روی حرارت ملایم، آب، شکر و نمک را مخلوط کنید و وقتی کاملاً نمک و شکر حل شدند، این مواد را برای بعد کنار بگذارید.
  3. شکلات را به روشی که خودتان ترجیح می دهید، ذوب کنید. (اینجا چند روش معرفی شده است)
  4. وقتی شکلات خوب ذوب شد، آن را داخل مخلوط کن بریزید.
  5. کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و مخلوط کن را روشن نمایید، حالا کره ها را تکه تکه داخل شکلات بیاندازید. 
  6. سپس مخلوط آب گرم و شکر را اضافه نموده و تخم مرغ ها را هم آرام آرام اضافه کنید.
  7. وقتی خمیر به دست آمد، آن را داخل ظرف آماده شده بریزید. 
  8. ظرف حاوی خمیر را داخل ظرفی بزرگتر قرار دهید و داخل ظرف بزرگتر را تا نیمه با آب جوش پر کنید.
  9. ظرفها را داخل فر قرار داده و ۴۵ دقیقه طبخ نمایید.
  10. کیک را داخل ظرف نگه داشته و ۱۲ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا آماده شود.
  11. ظرف حاوی کیک را به مدت ۱۰ ثانیه داخل آب داغ قرار دهید تا کیک از ظرف جدا شود.
  12. کیک را داخل یک بشقاب قرار دهید و به دلخواه خودتان تزئین نموده و میل کنید.

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۲۴گرم)
۳۴۱کیلوکالری
کربوهیدرات(۲۷٫۵گرم)
پروتئین(۴٫۶گرم)
سدیم(۶۶میلیگرم)

فیلم: کیک بدون آرد

گالری کیک بدون آرد

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close