شام

خوراک مَدرَس یا مرغ هندی مَدرَس

مَدرَس به انگلیسی Madras نوعی خوراک مرغ هندی (به قولی کاری مرغ) بسیار خوش طعم است که باید امتحانش کنید!

مَدرَس مرغ یا کاری مرغ هندی

۴ پرس
۱ساعت و ۲۵دقیقه

کاری مَدرَس یا خورشت مَدرَس نوعی خوراک هندی است که می توانید با نان یا برنج مصرف کنید. در زبان هندی به خورشت ها “کاری” می گویند. 

مواد لازم

  • ۲ عدد پیاز، نگینی خرد شده
  • ۲ عدد فلفل قرمز بخارپز شده و ریز ریز شده
  • ۱ تکه زنجبیل تازه ی رنده شده
  • ۲ حبه سیر
  • ۱ استکان آب
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
  • ۱ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • ۱/۴ پیمانه ادویه کاری
  • ۴ تکه سینه ی مرغ بدون استخوان که به قطعات بزرگ تقسیم می شوند
  • ۲۰۰ گرم گوجه بدون پوست و خرد شده
  • ۱/۲ پیمانه گشنیز تازه ی خرد شده

طرز تهیه

  1. پیازها، فلفل، زنجبیل، سیر و یک استکان آب را داخل مخلوط کن ریخته  و آنها را تبدیل به خمیر کنید و سپس رویشان نمک و فلفل بپاشید.
  2. در یک ماهیتابه ی گود روغن را روی حرارت متوسط داغ نموده  و خمیر به دست آمده را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید تا اینکه رنگش قهوه ای روشن شود.
  3. یک ماهیتابه ی کوچک را روی حرارت ملایم داغ کنید. پودر کاری را داخل این ماهیتابه تفت داده و وقتی رایحه اش بیرون آمد، از روی حرارت برداشته و داخل خمیر بریزید. 
  4. مرغ ها را داخل مخلوط آماده شده در مرحله ی ۳ بریزید و ۵ تا ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ مخلوط قهوه ای شود. گوجه را هم اضافه نمایید و صبر کنید تا خوراک جا بیوفتد. معمولاً ۵۰ دقیقه کافی است. 
  5. در نهایت گشنیزها را روی خوراک ریخته و نوش جان کنید. 

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۶٫۸گرم)
۲۴۶کیلوکالری
کربوهیدرات(۲۰گرم)
پروتئین(۲۵٫۶گرم)
سدیم(۲۳۵میلیگرم)

گالری انواع مرغ هندی

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close