صبحانه

املت اسفناج و گوجه

هر آنچه که از یک صبحانه ی مقوی و خوش طعم انتظار دارید...

املت اسفناج و گوجه

۱ پرس
۱۵دقیقه

املت اسفناج و گوجه  خیلی سریع و راحت آماده می شود و به دلیل غنی بودن از مواد غذایی مثل آهن و فیبر، می تواند برای صبحانه بسیار مناسب باشد.

مواد لازم

  • روغن به مقدار لازم
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • نمک و فلفل برای مزه دار شدن
  • ۱/۴ پیمانه برگ اسفناج خرد شده
  • ۶ عدد گوجه ی گیلاسی یا یک عدد گوجه بزرگ
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر سفید فتا (خرد شده)

طرز تهیه

  1. ماهیتابه را با مقداری روغن چربی کنید و اجازه دهید داغ شود.
  2. تخم مرغ و نمک و فلفل را در یک کاسه بزنید. 
  3. تخم مرغ زده شده را داخل ماهیتابه بریزید و آن را همه جای ماهیتابه پخش کنید و اجازه دهید ۱ تا ۲ دقیقه بپزد. 
  4. برگهای اسفناج، گوجه و تکه های ریز پنیر را روی کل املت پخش کنید و صبر کنید تا لبه های تخم مرغ شروع به برگشتن کنند. معمولا ۳ دقیقه کافی است.
  5. با استفاده از یک کفگیر یا کاردک مناسب، املت را از کف ماهیتابه جدا نموده و از وسط لبه ها را روی هم تا کنید. 
  6. به پختن املت ادامه دهید تا پنیرها ذوب شوند…. نوش جان

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۴٫۴گرم)
۱۲۱کیلوکالری
کربوهیدرات(۶٫۵گرم)
پروتئین(۱۴٫۷گرم)
سدیم(۳۹۶میلیگرم)

گالری املت اسنفاج و گوجه

User Rating: ۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close