شامناهار

پیکاتا مرغ – خوراک مرغ ایتالیایی

بهترین دستور مرغ ایتالیایی (پیکاتا مرغ) را اینجا مطالعه کنید.

پیکاتا مرغ یا خوراک مرغ ایتالیایی

۴ پرس
۳۰دقیقه

پیکاتای مرغ نوعی خوراک مرغ ایتالیایی است که معنی تحت و لفظی آن این می شود: “ورق ورق  کن! به بالا پرت کن و تفتش بده! توی آبیلمو و سس نوش جان کن!” 

بیایید ببینیم این خوراک ایتالیایی چه حرفی برای گفتن دارد!

مواد لازم

  • ۴ تکه سینه مرغ بدون استخوان ۲۰۰ گرمی
  • ۱/۲ ق چایخوری نمک
  • ۱/۴ ق چایخوری فلفل سیاه
  • ۱/۲ پیمانه آرد چندمنظوره
  • ۳ ق غذاخوری روغن زیتون
  • ۱ پیمانه آبگوشت مرغ
  • ۳ یا ۴ ق غذاخوری کِبِر
  • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • ۳ قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

  1. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
  2. سینه ها را به صورت عموی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. 
  3. با استفاده از گوشت کوب، سینه ها را طوری بکوبید که ضخامتشان نصف بند انگشت شود.
  4. سینه ها را به نمک و فلفل آغشته کنید. 
  5. آرد را در ظرفی مناسب بریزید و سینه ها را در آرد بغلتانید. یادتان باشد که وقتی سینه ها را از آرد بیرون می آورید، تکان دهید تا آرد اضافی آنها بریزد.
  6. در مقدار مناسبی روغن زیتون، آنقدر مرغ ها را تفت دهید تا رنگی قهوه ای پیدا کنند. 
  7. مرغ ها را در ظرف مناسب فر با اندازه ی ۳۳ در ۲۲ سانتی متر قرار دهید. 
  8. آب مرغ، کبر و آب لیمو را با هم مخلوط نمایید. کره را بزنید و کم کم داخل مواد هم بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کند.
  9. سس به دست آمده را روی مرغ ها بریزید و داخل فر بگذارید.
  10. اجازه دهید مرغ ها ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند. ممکن است این زمان برای شما کم باشد، پس خوب دقت کنید و اگر مرغ ها هنوز نپخته بودند، مجدداً اجازه دهید خوب بپزند و بعد سرو نمایید. 

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۶گرم)
۱۴۰کیلوکالری
کربوهیدرات(۷گرم)
پروتئین(۱۴گرم)
سدیم(۱۶۴میلیگرم)

گالری پیکاتا

User Rating: ۴٫۷ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close