فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود.
سینه ها را به صورت عموی به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
با استفاده از گوشت کوب، سینه ها را طوری بکوبید که ضخامتشان نصف بند انگشت شود.
سینه ها را به نمک و فلفل آغشته کنید.
آرد را در ظرفی مناسب بریزید و سینه ها را در آرد بغلتانید. یادتان باشد که وقتی سینه ها را از آرد بیرون می آورید، تکان دهید تا آرد اضافی آنها بریزد.
در مقدار مناسبی روغن زیتون، آنقدر مرغ ها را تفت دهید تا رنگی قهوه ای پیدا کنند.
مرغ ها را در ظرف مناسب فر با اندازه ی ۳۳ در ۲۲ سانتی متر قرار دهید.
آب مرغ، کبر و آب لیمو را با هم مخلوط نمایید. کره را بزنید و کم کم داخل مواد هم بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کند.
سس به دست آمده را روی مرغ ها بریزید و داخل فر بگذارید.
اجازه دهید مرغ ها ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند. ممکن است این زمان برای شما کم باشد، پس خوب دقت کنید و اگر مرغ ها هنوز نپخته بودند، مجدداً اجازه دهید خوب بپزند و بعد سرو نمایید.