در حالی که پاستاها در حال پخت هستند، سوسیس ها (حلقه حلقه شده)، قارچ، پیاز، سیر و فلفل ها را روی حرارت ملایم به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه بپزید.
پنیر خامه ای یا ماسکارپونه، خامه، گوجه و جوز هندی را هم روی حرارت ملایم طبخ کنید و گهگاهی هم بزنید تا سس یکنواخت شود. دست آخر پنیر گوسفندی را هم اضافه نموده و اجازه دهید ذوب شود.
ریگاتونی ها را آبکشی نموده و به مخلوط سوسیس و سس اضافه نمایید و پنیر پارمزان را روی آنها بپاشید. در نهایت با جعفری های خرد شده تزئین کنید.