زوپا تاسکانا (تلفظ انگلیسی) یا زوپا توسکانا (تلفظ ایتالیایی) نوعی سوپ فوق العاده خوش طعم است که در ایتالیا تهیه می شود. Zuppa در ایتالیایی به معنی سوپ است و Toscana به منطقه ی توسکانی اشاره دارد. این سوپ اولین بار در توسکانی ایتالیا تهیه شده است.
مواد لازم (۶ پرس) / Ingredients : 6 servings
۴۰۰ گرم سوسیس خانگی (با گوشت بوقلمون)
۱ ق چایخوری پرک فلفل قرمز
۱۲ تکه بند انگشتی گوشت گوساله
۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
۱ قاشق غذاخوری سیر چرخ شده
۵ لیوان آبگوشت مرغ
۶ عدد سیب زمینی ریز خرد شده
۱ فنجان خامه ی غلیظ
۲۰۰ گرم برگ لطیف اسفناج که به ۴ قسمت تقسیم کرده اید
طرز تهیه / Directions
سوسیس ها را به همراه پرک فلفل قرمز داخل یک قابلمه ی مناسب (چدنی بهتر است) روی حرارت متوسط بپزید. معمولاً ۱۵ دقیقه کافی است. سپس از روی حرارت بردارید، روغنش را بگیرید و یک کنار قرار دهید.
گوشت گوساله را هم داخل همان قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه طبخ کنید. داخل قابلمه گوشت ها را فشار دهید تا کمی از آبش داخل قابلمه بماند، و سپس گوشت ها را خارج کنید.
پیاز و سیر را در قابلمه و حدود ۵ دقیقه تفت دهید.
آبگوشت مرغ و گوشت گوساله را هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بالا به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن، سیب زمینی ها را هم اضافه نموده و ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شود.
شعله را کم کرده، خامه و سوسیس را هم اضافه نمایید. زیر قابلمه را خاموش کنید و برگهای اسفناج را داخل سوپ ریخته و نوش جان کنید.