سوپ، دسر، نوشیدنیناهار

سوپ ایتالیایی

زوپا تاسکانا، به انگلیسی Zuppa Toscana، یکی از سوپهای پرطرفدار ایتالیایی است.

Zuppa Toscana

۶ پرس
۱ ساعت و ۲۵ دقیقه

زوپا تاسکانا (تلفظ انگلیسی) یا زوپا توسکانا (تلفظ ایتالیایی) نوعی سوپ فوق العاده خوش طعم است که در ایتالیا تهیه می شود. Zuppa در ایتالیایی به معنی سوپ است و Toscana به منطقه ی توسکانی اشاره دارد. این سوپ اولین بار در توسکانی ایتالیا تهیه شده است.

مواد لازم (۶ پرس) / Ingredients : 6 servings

  • ۴۰۰ گرم سوسیس خانگی (با گوشت بوقلمون)
  • ۱ ق چایخوری پرک فلفل قرمز
  • ۱۲ تکه بند انگشتی گوشت گوساله
  • ۱ عدد پیاز بزرگ (خرد شده)
  • ۱ قاشق غذاخوری سیر چرخ شده
  • ۵ لیوان آبگوشت مرغ
  • ۶ عدد سیب زمینی ریز خرد شده
  • ۱ فنجان خامه ی غلیظ
  • ۲۰۰ گرم برگ لطیف اسفناج که به ۴ قسمت تقسیم کرده اید

طرز تهیه / Directions

  1. سوسیس ها را به همراه پرک فلفل قرمز داخل یک قابلمه ی مناسب (چدنی بهتر است) روی حرارت متوسط بپزید. معمولاً ۱۵ دقیقه کافی است. سپس از روی حرارت بردارید، روغنش را بگیرید و یک کنار قرار دهید.
  2. گوشت گوساله را هم داخل همان قابلمه به مدت ۱۰ دقیقه طبخ کنید. داخل قابلمه گوشت ها را فشار دهید تا کمی از آبش داخل قابلمه بماند، و سپس گوشت ها را خارج کنید.
  3. پیاز و سیر را در قابلمه و حدود ۵ دقیقه تفت دهید. 
  4. آبگوشت مرغ و گوشت گوساله را هم داخل قابلمه ریخته و روی حرارت بالا به جوش بیاورید. پس از جوش آمدن، سیب زمینی ها را هم اضافه نموده و ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شود. 
  5. شعله را کم کرده، خامه و سوسیس را هم اضافه نمایید.  زیر قابلمه را خاموش کنید و برگهای اسفناج را داخل سوپ ریخته و نوش جان کنید.

عوامل تغذیه ای / Nutrition Facts

در هر پرس/ Per Serving

چربی(۳۲٫۶گرم)
۵۵۴کیلوکالری
کربوهیدرات(۴۵٫۸گرم)
پروتئین(۲۰گرم)
سدیم(۲۳۸۰میلیگرم)

گالری زوپا توسکانا

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close