*در دستور اصلی باید از پنیر استیلتون استفاده شود، اما این پنیر در ایران به طور عمومی در دسترس نیست
طرز تهیه / Directions
فر را روی ۲۲۰ درجه تنظیم کنید.
نیمی از روغن را در ظرفی مناسب ریخته و هر طرف از قارچ ها به مدت ۲ تا ۳ دقیقه سرخ نموده و سپس روی توری قرار دهید تا روغن اضافه شان خارج شود.
با نصف دیگر روغن، سیر و اسفناج را مقداری نمک و فلفل تفت دهید. ۲ تا ۳ دقیقه روی حرارت بالا بهترین روش است.
روی یک سطح که آرد و آویشن پاشیده اید، خمیر را به اندازه ای پهن کنید که بتوانید ۴ دایره با قطر ۵ سانتی متر بیشتر از قارچها (برای زیر قارچها) و ۴ دایره با قطر ۱۰ سانتی متر بیشتر از قارچها (برای قرار دادن روی قارچها) به دست بیاورید.
چهار خمیر کوچکتر را روی سینی فر قرار داده و روی هر کدام یک چهارم از اسفناج ها را بریزید.
روی اسفناج ها را هم با یک ورقه پنیر بپوشانید. بعد قارچ را قرار داده و یک ورقه ی دیگر از پنیر روی قارچ بگذارید.
با استفاده از فرچه، تخ مرغ زده شده را روی لایه ی بالایی بمالید و به آرامی دایره ی بزرگتر را روی هر کدام قرار دهید.
مطمئن شوید که هیچ هوایی در بین مواد گیر نیوفتد، سپس لبه های خمیر بالایی و زیری را به هم بچسبانید.
دوباره با یک فرچه به خمیر ها تخم مرغ بمالید و بیست دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخت شده و وقتی سرد شد میل نمایید.
مطلب شما واقعا عالیه
موفق باشید
مطلب شما واقعا عالیه
موفق باشید.