سالادها و غذاهای سبکغذاهای بدون گوشت

گوآکاموله یا سالاد آووکادو

گوآکاموله (به انگلیسی : Guacamole) یک نوع سس مکزیکی است. از گوآکاموله بعنوان سالاد هم استفاده می شود.

گوآکاموله یا سالاد آووکادو

پُرس
دقیقه

گوآکاموله که در آمریکای جنوبی به آن گوآک هم گفته می شود نوعی خوراک مکزیکی است که از آن به عنوان سس، سالاد و گاهی خوراک اصلی استفاده می کنند. ماده ی اصلی این خوراک، آووکادو است. 

مواد لازم (۴ نفر) / Ingredients : 4 servings

  • ۳ آووکادو (پوست کنده و له شده)
  • ۱ عدد لیموی آبگیری شده
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • ۱/۲ پیاز خرد شده
  • ۳ ق غذاخوری جعفری تازه و خرد شده
  • ۲ عدد گوجه زیتونی حلقه شده
  • ۱ ق چایخوری سیر له شده
  • فلفل قرمز به میزان دلخواه (اختیاری)

طرز تهیه / Directions

روش تهیه بسیار ساده است. تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم بهتری پیدا کند.

  • نکته: می توانید به سلیقه ی خودتان سایر میوه یا سبزیجات را به این خوراک اضافه کنید. همچنین می توانید با این خوراک ساندویچ هم درست کنید.

عوامل تغذیه ای / Nutrition Facts

در هر پرس/ Per Serving

چربی(گرم)
کیلوکالری
کربوهیدرات(گرم)
پروتئین(گرم)
سدیم(میلیگرم)
طرز تهیه گوآکاموله By , jan 8, 2018 طرز تهیه گوآکاموله گوآکاموله که در آمریکای جنوبی به آن گوآک هم گفته می شود نوعی خوراک مکزیکی است که از آن به عنوان سس، سالاد و گاهی خوراک اصلی استفاده می کنند. ماده ی اصلی این خوراک، آووکادو است. 
Rated 5/5 based on 11 customer reviews
Prep Time: 10 دقیقه Cook time: 10 دقیقه Yield: 4 serving Tags: Low fat
Nutrition facts: ۲۶۲calories, ۲۲٫۲grams fat
Ingredients: - ۳عدد آووکادو - نصف پیاز خرد شده - ۱ ق چایخوری نمک - ۱ عدد لیموی آبگیری شده - ۳ ق غذاخوری جعفری تازه ... Instructions: روش تهیه بسیار ساده است. تمامی مواد را با هم مخلوط کرده و یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم بهتری پیدا کند. ...

نمره بدهید

User Rating: ۴٫۶۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close