نان و شیرینی ها

ترافل شکلاتی فندقی

این گلوله های کوچک و خوشمزه را از دست ندهید...

ترافل نوعی شیرینی شکلاتی است که اصالتاً فرانسوی است و اگر به شیوه ی اصلی خود تولید شود، جزو شیرینی های گران قیمت و پرطرفدار دنیا به حساب می آید. در این قسمت طرز تهیه ترافلی ساده را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم
  • ۲۵۰ گرم شکلات ۵۰% خرد یا رنده شده
  • ۱/۲ پیمانه خامه ی غلیظ
  • ۲ ق غ کره مکعبی خرد شده
  • ۱ پیمانه کره ی شکلات فندقی مثل نوتلا
  • ۱ پیمانه مغز فندق ریز شده
طرز تهیه
 
  1. یک کاسه را روی بخار قرار دهید و شکلات رنده شده، کره و خامه را داخل کاسه بریزید.
     
  2. اجازه دهید مواد ذوب و مخلوط شوند، هر از گاهی هم آنها را هم بزنید و وقتی مواد ذوب شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید. بعد از برداشتن از روی حرارت (در این موقع اشکالی ندارد که تکه های شکلات داخل مواد باشند) باز هم مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
     
  3. کره شکلات فندقی را هم به مواد اضافه کنید.
     
  4. مواد را به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند. این سفتی باید جوری باشد که بتوانید با آنها گلوله درست کنید.
     
  5. با استفاده از یک قاشق سوپ خوری از روی مواد بردارید و به شکل گلوله درآورید. اگر با دستتان گلوله درست کنید، لذت بیشتری دارد!
     
  6. گلوله ها را داخل خرده های فندق بچرخانید.
     
  7. وقتی ترافل ها آماده شد، آنها را در ظرفی مناسب قرار داده و داخل یخچال بگذارید تا آماده ی مصرف شوند. ترافل ۱ تا ۲ هفته قابل نگهداری است. نوش جان
     
نکات
 

نکته ی ۱: می توانید از انواع مغزها و آجیل برای روکش ترافل استفاده کنید. این به سلیقه ی شما بستگی دارد.

نکته ی ۲: بعضی از افراد دوست دارند مغز کامل که خرد نشده است در وسط ترافل قرار داشته باشد، این کار هم ترافل را خوشمزه می کند.

نکته ی ۳: در مغز ترافل می توانید از خرما، میوه جات خشک، تکه های ویفر و … نیز استفاده کنید.

User Rating: ۴٫۴۵ ( ۱ votes)

ترافل شکلاتی فندقی


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced ۲۵۰ گرم شکلات ۵۰% خرد یا رنده شده ۱/۲ پیمانه خامه ی غلیظ ۲ ق غ کره مکعبی خرد شده ۱ پیمانه کره ی شکلات فندقی مثل نوتلا ۱ پیمانه مغز فندق ریز شده
Price:

Directions:
یک کاسه را روی بخار قرار دهید و شکلات رنده شده، کره و خامه را داخل کاسه بریزید. اجازه دهید مواد ذوب و مخلوط شوند، هر از گاهی هم آنها را هم بزنید و وقتی مواد ذوب شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید. بعد از برداشتن از روی حرارت (در این موقع اشکالی ندارد که تکه های شکلات داخل مواد باشند) باز هم مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. کره شکلات فندقی را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند. این سفتی باید جوری باشد که بتوانید با آنها گلوله درست کنید. با استفاده از یک قاشق سوپ خوری از روی مواد بردارید و به شکل گلوله درآورید. اگر با دستتان گلوله درست کنید، لذت بیشتری دارد! گلوله ها را داخل خرده های فندق بچرخانید. وقتی ترافل ها آماده شد، آنها را در ظرفی مناسب قرار داده و داخل یخچال بگذارید تا آماده ی مصرف شوند. ترافل ۱ تا ۲ هفته قابل نگهداری است. نوش جان ...

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close