ترافل شکلاتی فندقی

By صبظرشب
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:
Ingredients: Thinly-sliced ۲۵۰ گرم شکلات ۵۰% خرد یا رنده شده ۱/۲ پیمانه خامه ی غلیظ ۲ ق غ کره مکعبی خرد شده ۱ پیمانه کره ی شکلات فندقی مثل نوتلا ۱ پیمانه مغز فندق ریز شده
Price:
Directions:
یک کاسه را روی بخار قرار دهید و شکلات رنده شده، کره و خامه را داخل کاسه بریزید. اجازه دهید مواد ذوب و مخلوط شوند، هر از گاهی هم آنها را هم بزنید و وقتی مواد ذوب شدند، ظرف را از روی حرارت بردارید. بعد از برداشتن از روی حرارت (در این موقع اشکالی ندارد که تکه های شکلات داخل مواد باشند) باز هم مواد را هم بزنید تا یکدست شوند. کره شکلات فندقی را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا سفت شوند. این سفتی باید جوری باشد که بتوانید با آنها گلوله درست کنید. با استفاده از یک قاشق سوپ خوری از روی مواد بردارید و به شکل گلوله درآورید. اگر با دستتان گلوله درست کنید، لذت بیشتری دارد! گلوله ها را داخل خرده های فندق بچرخانید. وقتی ترافل ها آماده شد، آنها را در ظرفی مناسب قرار داده و داخل یخچال بگذارید تا آماده ی مصرف شوند. ترافل ۱ تا ۲ هفته قابل نگهداری است. نوش جان
...
Published onش دی ۱۶
by