سس ها و مواد پایه

طرز تهیه سس بشامل | Bechamel

بشامل یکی از 5 سس اصلی در آشپزی فرانسوی است

مواد اولیه
 
 
طرز تهیه
 
  1. کره را داخل یک ماهیتابه ی متوسط و روی حرارت ملایم ذوب کنید.
     
  2. آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا یک دست شود. اجازه دهید مواد کمی بپزند تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای در بیایند. معمولاً ۶ تا۷ دقیقه کافی است.
     
  3. در ظرف دیگری شیر را تا نقطه ی جوش حرارت دهید.
     
  4. شیر داغ را به صورت پیمانه پیمانه (و نه به صورت یکجا) به آرد و کره اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
     
  5. مواد را حرارت دهید تا به جوش بیایند و ۱۰ دقیقه اجازه ی جا افتادن به مواد را بدهید.
     
  6. ظرف را از روی حرارت برداشته، نمک و جوز هندی را روی مواد بپاشید. پس از سرد شدن سس را میل نمایید.
     
 
 
 
 

User Rating: Be the first one !

طرز تهیه سس بشامل | Bechamel


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced ۵ ق غ کره ۴ ق غ آرد سفید ۴ پیمانه شیر ۲ ق چ نمک ۱/۲ ق چ جوز هندی
Price:

Directions:
کره را داخل یک ماهیتابه ی متوسط و روی حرارت ملایم ذوب کنید. آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا یک دست شود. اجازه دهید مواد کمی بپزند تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای در بیایند. معمولاً ۶ تا۷ دقیقه کافی است. در ظرف دیگری شیر را تا نقطه ی جوش حرارت دهید. شیر داغ را به صورت پیمانه پیمانه (و نه به صورت یکجا) به آرد و کره اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست و صاف شود. مواد را حرارت دهید تا به جوش بیایند و ۱۰ دقیقه اجازه ی جا افتادن به مواد را بدهید. ظرف را از روی حرارت برداشته، نمک و جوز هندی را روی مواد بپاشید. پس از سرد شدن سس را میل نمایید. ...

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close