طرز تهیه سس بشامل | Bechamel

By صبظرشب
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:
Ingredients: Thinly-sliced ۵ ق غ کره ۴ ق غ آرد سفید ۴ پیمانه شیر ۲ ق چ نمک ۱/۲ ق چ جوز هندی
Price:
Directions:
کره را داخل یک ماهیتابه ی متوسط و روی حرارت ملایم ذوب کنید. آرد را اضافه کنید و خوب به هم بزنید تا یک دست شود. اجازه دهید مواد کمی بپزند تا به رنگ طلایی متمایل به قهوه ای در بیایند. معمولاً ۶ تا۷ دقیقه کافی است. در ظرف دیگری شیر را تا نقطه ی جوش حرارت دهید. شیر داغ را به صورت پیمانه پیمانه (و نه به صورت یکجا) به آرد و کره اضافه نموده و خوب هم بزنید تا یکدست و صاف شود. مواد را حرارت دهید تا به جوش بیایند و ۱۰ دقیقه اجازه ی جا افتادن به مواد را بدهید. ظرف را از روی حرارت برداشته، نمک و جوز هندی را روی مواد بپاشید. پس از سرد شدن سس را میل نمایید.
...
Published onج دی ۱۵
by