عصاره های طعم دهنده که معمولاً به صورت پودر یا مکعب های کوچک در بازار موجودند، برای خوش طعم تر کردن انواع سوپ، خورشت و غذاهای گوشتی مصرف می شوند. انواع آنها مثل عصاره ی مرغ، عصاره ی گوشت و عصاره ی سبزیجات را می توان در سبد خرید عده ی زیادی از مردم مشاهده کرد.
بسیاری از آشپزها و بانوانی که آشپزی می کنند، برای طعم دار کردن غذاهایشان از این محصول استفاده می کنند. اما بهتر است بدانید عصاره های صنعتی از مواد درجه ۲ تهیه می شوند و نوعی ماده ی افزودنی به نام مونوسدیم گلوتامات به شدت در آنها زیاد است. در مورد مونوسدیم گلوتامات اینجا بخوانید.
اما خیلی از افرادی که با آشپزی سر و کار دارند، از من می پرسند چه چیزی را می توان جایگزین عصاره ها کنیم؟ خوشبختانه انواع سس و طعم دهنده ی طبیعی وجود دارند که در حال حاضر طرز تهیه ی چندتایشان را داخل سایت قرار داده ایم که عبارتند از:
در حال حاضر این چهار مطلب در سایت وجود دارند، به مرور زمان طرز تهیه بسیاری از طعم دهنده های دیگر را نیز قرار خواهیم داد.