اطلاعات عمومی

بهترین جایگزین عصاره ی گوشت

چگونه می توانیم بدون وابستگی به پودرهای عصاره ی گوشت و استفاده ی مداوم از آنها، غذایی خوش طعم داشته باشیم؟

عصاره های طعم دهنده که معمولاً به صورت پودر یا مکعب های کوچک در بازار موجودند، برای خوش طعم تر کردن انواع سوپ، خورشت و غذاهای گوشتی مصرف می شوند. انواع آنها مثل عصاره ی مرغ، عصاره ی گوشت و عصاره ی سبزیجات را می توان در سبد خرید عده ی زیادی از مردم مشاهده کرد.

بسیاری از آشپزها و بانوانی که آشپزی می کنند، برای طعم دار کردن غذاهایشان از این محصول استفاده می کنند. اما بهتر است بدانید عصاره های صنعتی از مواد درجه ۲ تهیه می شوند و نوعی ماده ی افزودنی به نام مونوسدیم گلوتامات به شدت در آنها زیاد است. در مورد مونوسدیم گلوتامات اینجا بخوانید.

اما خیلی از افرادی که با آشپزی سر و کار دارند، از من می پرسند چه چیزی را می توان جایگزین عصاره ها کنیم؟ خوشبختانه انواع سس و طعم دهنده ی طبیعی وجود دارند که در حال حاضر طرز تهیه ی چندتایشان را داخل سایت قرار داده ایم که عبارتند از:

در حال حاضر این چهار مطلب در سایت وجود دارند، به مرور زمان طرز تهیه بسیاری از طعم دهنده های دیگر را نیز قرار خواهیم داد.

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close