دانستنیها و لغاتسس ها و مواد پایه

نیوکی – Gnocchi

نیوکی، نوکی، به ایتالیایی نوچی، به انگلیسی Gnocchi نوعی غذا و جایگزین پاستای ایتالیایی است

نیوکی، نوکی، نوچی، نوچا و به انگلیسی Gnocchi در دسته خوراک های ایتالیایی و ماده ی اولیه در تهیه ی سوپ و خوراک قرار می گیرد. 

نیوکی می تواند جایگزین پاستاها باشد. ایتالیایی ها اکثراً نیوکی را در منزل تهیه  و مصرف می کنند و نوع صنعتی و بسته بندی شده اش را نیز به سایر کشورها صادر می کنند.

لهستان، کرواسی، فرانسه و آمریکای جنوی نیز از عمده مصرف کنندگان نیوکی هستند.

.

طرز تهیه ی نیوکی:

  • مواد لازم:
  • ۲ عدد سیب زمینی متوسط
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۲ پیمانه آرد معمولی

.

  • طرز تهیه:
  1. مقداری آب نمک ۲% را در یک قابلمه ی بزرگ به جوش بیاورید. سیب زمینی ها را پوست کنده و داخل آن بریزید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه جوش بخورند. 
  2. سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند، بعد با یک چنگال آنها را له کنید. 
  3. یک پیمانه از سیب زمینی های له شده را به همراه آرد و تخم مرغ در یک کاسه ریخته و ورز دهید تا به شکل یک توپ در بیاید. 
  4. از خمیر به دست آمده تکه های توپی کوچک را جدا کرده و روی سطحی که آرد پاشیده اید به شکل لوله (مار) های کوچک در آورید. هر لوله را به قسمت های بند انگشتی تقسیم کنید.
  5. در یک قابلمه، مقداری آب نمک رقیق را جوش بیاورید و تکه های به دست آمده را برای ۳ تا ۵ دقیقه در آن پخت کنید.
  6. تبریک! نیوکی شما آماده است. می توانید نیوکی های به دست آمده را با سسهای مختلف میل نمایید. نوش جان

گالری نیوکی (Gnocchi)

User Rating: ۴ ( ۱ votes)

نیوکی – Gnocchi


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced ۲ عدد سیب زمینی متوسط ۱ عدد تخم مرغ ۲ پیمانه آرد معمولی
Price:

Directions:
طرز تهیه: مقداری آب نمک ۲% را در یک قابلمه ی بزرگ به جوش بیاورید. سیب زمینی ها را پوست کنده و داخل آن بریزید. اجازه دهید ۱۵ دقیقه جوش بخورند. سیب زمینی ها را از آب خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند، بعد با یک چنگال آنها را له کنید. یک پیمانه از سیب زمینی های له شده را به همراه آرد و تخم مرغ در یک کاسه ریخته و ورز دهید تا به شکل یک توپ در بیاید. از خمیر به دست آمده تکه های توپی کوچک را جدا کرده و روی سطحی که آرد پاشیده اید به شکل لوله (مار) های کوچک در آورید. هر لوله را به قسمت های بند انگشتی تقسیم کنید. در یک قابلمه، مقداری آب نمک رقیق را جوش بیاورید و تکه های به دست آمده را برای ۳ تا ۵ دقیقه در آن پخت کنید. تبریک! نیوکی شما آماده است. می توانید نیوکی های به دست آمده را با سسهای مختلف میل نمایید. نوش جان ...

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close