نان و شیرینی ها

کیک ذرت با عسل

یک کیک نرم و خوش طعم به عنوان عصرانه ای دلپذیر

مواد لازم (برای ۸ برش)
  • ۱ پیمانه آرد شیرینی پزی
  • ۱ پیمانه آرد ذرت
  • ۱/۲ پیمانه شکر
  • ۱/۲ ق غ بکینگ پودر
  • ۱/۲ ق غ نمک کوشر
  • ۲ عدد تخم مرغ زده شده
  • ۲/۳ پیمانه شیر کامل
  • ۲ ق غ عسل
  • ۱ قالب کره ی ذوب شده
 
طرز تهیه (زمان لازم: ۴۵ دقیقه)
  1. فر را روی ۱۷۵ درجه ی سانتیگراد تنظیم نموده و اجازه دهید گرم شود. در همین حین، آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  2. تخم مرغ، شیر و عسل را در یک کاسه ی دیگر به خوبی هم زده و مخلوط کنید.
  3. مواد به دست آمده در مرحله ی ۱ و ۲ را با هم مخلوط کرده و به مدت ۵ ثانیه به سرعت هم بزنید تا مخلوط شوند. یک قالب کره ای که آب کرده بودید را هم به این مواد افزوده و ۵ ثانیه ی دیگر هم بزنید. دقت کنید که مواد را بیش از حد هم نزنید.
  4. قالب کیک خود را با یک قاشق کره چرب کرده و ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید.
  5. حالا خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و آن را به شکل یکدست داخل قالب پخش کنید.
  6. قالب را داخل فر قرار داده و ۲۰ دقیقه فرصت پخت به کیک بدهید. قبل از خارج کردن کیک، یک چنگال را داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد، کیک پخته است، در غیر اینصورت اجازه دهید کمی بیشتر داخل فر بماند.
  7. پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده، و بعد از ۱۰ دقیقه به قطعات دلخواه برش بزنید.
نکته ها:

نکته ۱: خیلی لازم نیست خمیر را ورز دهید و یکدست کنید، وجود مقداری خمیر گلوله گلوله شده به بهتر شدن کیک کمک می کند.

نکته ۲: می توانید به جای شکر سفید از شکر قهوه ای هم استفاده کنید.

نکته ۳: حتماً خوانده اید که حرارت دیدن عسل باعث آزاد شدن hmf می شود. برای همین شاید فکر کنید وجود عسل در این کیک خطر آفرین است. اما بهتر است بدانید هر ماده ی حاوی قندی که حرارت ببیند، این آنزیم را آزاد می کند. پس تفاوتی ندارد که عسل باشد یا شکر، هر دو ماده، در هنگام حرارت دیدن، hmf آزاد می کنند

User Rating: Be the first one !

کیک ذرت با عسل


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced مواد لازم (برای 8 برش)   1 پیمانه آرد شیرینی پزی 1 پیمانه آرد ذرت 1/2 پیمانه شکر 1/2 ق غ بکینگ پودر 1/2 ق غ نمک کوشر 2 عدد تخم مرغ زده شده 2/3 پیمانه شیر...
Price:

Directions:
فر را روی 175 درجه ی سانتیگراد تنظیم نموده و اجازه دهید گرم شود. در همین حین، آرد، آرد ذرت، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و عسل را در یک کاسه ی دیگر به خوبی هم زده و مخلوط کنید. مواد به دست آمده در مرحله ی 1 و 2 را با هم مخلوط کرده و به مدت 5 ثانیه به سرعت هم بزنید تا مخلوط شوند. یک قالب کره ای که آب کرده بودید را هم به این مواد افزوده و 5 ثانیه ی دیگر هم بزنید. دقت کنید که مواد را بیش از حد هم نزنید. قالب کیک خود را با یک قاشق کره چرب کرده و 5 دقیقه داخل فر قرار دهید. حالا خمیر آماده شده را داخل قالب ریخته و آن را به شکل یکدست داخل قالب پخش کنید. قالب را داخل فر قرار داده و 20 دقیقه فرصت پخت به کیک بدهید. قبل از خارج کردن کیک، یک چنگال را داخل کیک فرو کنید، اگر تمیز بیرون آمد، کیک پخته است، در غیر اینصورت اجازه دهید کمی بیشتر داخل فر بماند. پس از پخت، کیک را از فر خارج کرده، و بعد از 10 دقیقه به قطعات دلخواه برش بزنید. یادداشت های دستورغذا نکته 1: خیلی لازم نیست خمیر را ورز دهید و یکدست کنید، وجود مقداری خمیر گلوله گلوله شده به بهتر شدن کیک کمک می کند. نکته 2: می توانید به جای شکر سفید از شکر قهوه ای هم استفاده کنید. نکته 3: حتماً خوانده اید که حرارت دیدن عسل باعث آزاد شدن hmf می شود. برای همین شاید فکر کنید وجود عسل در این کیک خطر آفرین است. اما بهتر است بدانید هر ماده ی حاوی قندی که حرارت ببیند، این آنزیم را آزاد می کند. پس تفاوتی ندارد که عسل باشد یا شکر، هر دو ماده، در هنگام حرارت دیدن، hmf آزاد می کنند ...

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close