اطلاعات عمومیدانستنیها و لغات

پنیر پارمسان

نامهای دیگر: پنیر پارمیزان | پنیر پارمیجانو | پنیر پارمسان | به انگلیسی: Parmigiano-Reggiano cheese

پنیر پارمسان نوعی پنیر است که از شیر گاو تهیه می شود و تولید آن ۸ ماه زمان لازم دارد. پنیر پارمسان یا پارمیانجو، اصالتی ایتالیایی دارد و به صورت پودر یا رنده شده در سوپ ها و برنج یا به عنوان مزه دهنده و پیش غذا مصرف می شود. 

پارمیزان از شیر پاستوریزه نشده ی گاو به تهیه می شود. شیری که به صورت صبحگاهی تهیه می شود با شیر خامه گیری شده که عصر روز قبل دوشیده شده است مخلوط شده و وارد لوله های مسی می شوند تا سریع داغ و خنک شوند. سپس به شیر مایه ی پنیر و رنت(rennet) افزود می گردد. دما در این زمان بین ۳۳ تا ۳۵ درجه سانتیگراد است. وقتی به پنیر رنت اضافه می شود، ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بعد دلمه های شیر تشکیل می شوند. این دلمه ها با استفاده از دستگاه، به قطعات خیلی ریز نبدیل می شود. سپس دما را تا ۵۵ درجه بالا می برند. ۴۵ دقیقه طول میکشد و دلمه ها ته نشین می شوند. 

تولید پنیر پارمزان فرآیند پیچیده و دقیقی دارد و نیازمند ماشین آلات دقیق و حساس است. 

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

2 thoughts on “پنیر پارمسان”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close