مواد لازم
- ۱۲۵ گرم مایرپوی (Mireopix) دستور تهیه مایرپوی را اینجا ببینید.
- ۵۰ گرم کره ی حیوانی
- ۱/۲۵ لیتر ویل استوک (قهوه ای) دستور تهیه ی ویل استوک را اینجا ببینید.
- ۲۰ گرم مخلوط ریحان، آویشن، فلفل سیاه، جعفری همگی خشک شده با نسبت های مساوی که در آب دم کشیده و صاف شده باشند
- ۶۲/۵ گرم پوره ی گوجه
دستورالعمل ها
-
مایرپوی (آب سبزیجات پخته شده) را در روغن تفت دهید تا رنگی کاراملی پیدا کند.
-
آرد را هم اضافه کرده آرام آرام به هم بزنید. به این شکل شما روکس (roux) خود را تهیه می کنید. جوری مواد را حرارت دهید تا روکس قهوه ای به دست بیاید.
-
پوره ی گوجه را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید، به طوری که هیچ تکه ی غیر یک دستی باقی نماند. ویل استوک را هم اضافه کرده و مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید.
-
اجازه دهید مواد ۱ تا ۱/۵ ساعت روی حرارت ملایم بمانند.
-
روی یک آبکش مناسب (مخروطی بهتر است) چند لایه پارچه ی صافی قرار داده، و سس به دست آمده را به صورت گرم داخل آبکش بریزید تا صاف شود. ظرف حاوی سس را داخل آب سرد قرار دهید تا سس خنک شود.
طرز تهیه سس اسپانیول

By صبظرشب
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:
Ingredients: Thinly-sliced 125 گرم مایرپوی (Mireopix) دستور تهیه مایرپوی را اینجا ببینید. 50 گرم کره ی حیوانی 1/25 لیتر ویل استوک (قهوه ای) دستور تهیه ی ویل استوک را اینجا ببینید. 20 گرم مخلوط ریحان، آویشن، فلفل سیاه، جعفری همگی خشک شده با نسبت های مساوی که در آب دم کشیده و صاف شده باشند 62/5 گرم پوره ی گوجه
Price:
Directions:
مایرپوی (آب سبزیجات پخته شده) را در روغن تفت دهید تا رنگی کاراملی پیدا کند. آرد را هم اضافه کرده آرام آرام به هم بزنید. به این شکل شما روکس (roux) خود را تهیه می کنید. جوری مواد را حرارت دهید تا روکس قهوه ای به دست بیاید. پوره ی گوجه را هم اضافه کرده و خوب هم بزنید، به طوری که هیچ تکه ی غیر یک دستی باقی نماند. ویل استوک را هم اضافه کرده و مواد را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید. اجازه دهید مواد 1 تا 1/5 ساعت روی حرارت ملایم بمانند. روی یک آبکش مناسب (مخروطی بهتر است) چند لایه پارچه ی صافی قرار داده، و سس به دست آمده را به صورت گرم داخل آبکش بریزید تا صاف شود. ظرف حاوی سس را داخل آب سرد قرار دهید تا سس خنک شود.
...
Published onش دی ۹
by