سس ها و مواد پایه

طرز تهیه روکس (Roux)

روکس چیست؟

روکس به انگلیسی Roux که تلفظ صحیحش “رو” است، نوعی ماده ی پایه است که برای غلیظ کردن سس از آن استفاده می شود. همچنین برای غلیظ شدن، مزه دار کردن و خوش رنگ شدن سوپ ها و خوراک های آبکی هم می توان از آن استفاده کرد.

مواد لازم
  • ۱ پیمانه کره ی حیوانی
  • ۲ پیمانه آرد سفید
طرز تهیه
  1. ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کنید. سپس آرد را هم اضافه کنید
    .
    .
    .
    .
  2. با حالت نوشتاری ۸ انگلیسی کره و آرد را روی حرارت هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
    .

    .
    .
    .
  3. اگر می خواهید روکس شما رنگش روشن باشد، ۳ تا ۵ دقیقه حرارت کافی است. و باید ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
    .

    .
    .
    .
  4. اگر می خواهید روکس شما قهوه ای روشن باشد، ۶ تا ۷ دقیقه حرارت کافی است. همچنین بوی روکس هم زمان را به شما خواهد گفت.
    .
    .
    .
    .
  5. اگر می خواهید روکس شما قهوه ای تیره باشد، ۸ تا ۱۵ دقیقه حرارت کافی است. فقط مراقب باشید که روکس نسوزد و بوی سوختگی نگیرد

User Rating: Be the first one !

طرز تهیه روکس (Roux)


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced آرد,کره
Price:

Directions:
طرز تهیه ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کنید. سپس آرد را هم اضافه کنید . . . . با حالت نوشتاری ۸ انگلیسی کره و آرد را روی حرارت هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. . . . . اگر می خواهید روکس شما رنگش روشن باشد، ۳ تا ۵ دقیقه حرارت کافی است. و باید ماهیتابه را از روی شعله بردارید. . . . . اگر می خواهید روکس شما قهوه ای روشن باشد، ۶ تا ۷ دقیقه حرارت کافی است. همچنین بوی روکس هم زمان را به شما خواهد گفت. . . . . اگر می خواهید روکس شما قهوه ای تیره باشد، ۸ تا ۱۵ دقیقه حرارت کافی است. فقط مراقب باشید که روکس نسوزد و بوی سوختگی نگیرد ...

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close

User Rating: Be the first one !
سس روکس
طرز تهیه روکس - Roux
چاپ دستورغذا
روکس چیست؟ روکس به انگلیسی Roux که تلفظ صحیحش "رو" است، نوعی ماده ی پایه است که برای غلیظ کردن سس از آن استفاده می شود. همچنین برای غلیظ شدن، مزه دار کردن و خوش رنگ شدن سوپ ها و خوراک های آبکی هم می توان از آن استفاده کرد.
وعده ها زمان آماده سازی
4 نفر 10 دقیقه
زمان طبخ
10 دقیقه
وعده ها زمان آماده سازی
4 نفر 10 دقیقه
زمان طبخ
10 دقیقه
سس روکس
طرز تهیه روکس - Roux
چاپ دستورغذا
روکس چیست؟ روکس به انگلیسی Roux که تلفظ صحیحش "رو" است، نوعی ماده ی پایه است که برای غلیظ کردن سس از آن استفاده می شود. همچنین برای غلیظ شدن، مزه دار کردن و خوش رنگ شدن سوپ ها و خوراک های آبکی هم می توان از آن استفاده کرد.
وعده ها زمان آماده سازی
4 نفر 10 دقیقه
زمان طبخ
10 دقیقه
وعده ها زمان آماده سازی
4 نفر 10 دقیقه
زمان طبخ
10 دقیقه
مواد اولیه
وعده ها: نفر
دستورالعمل ها
  1. ابتدا کره را داخل یک ماهیتابه ذوب کنید. سپس آرد را هم اضافه کنید
  2. با حالت نوشتاری 8 انگلیسی کره و آرد را روی حرارت هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
  3. اگر می خواهید روکس شما رنگش روشن باشد، 3 تا 5 دقیقه حرارت کافی است. و باید ماهیتابه را از روی شعله بردارید.
  4. اگر می خواهید روکس شما قهوه ای روشن باشد، 6 تا 7 دقیقه حرارت کافی است. همچنین بوی روکس هم زمان را به شما خواهد گفت.
  5. اگر می خواهید روکس شما قهوه ای تیره باشد، 8 تا 15 دقیقه حرارت کافی است. فقط مراقب باشید که روکس نسوزد و بوی سوختگی نگیرد


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced
Price:

Directions:
...

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close