کوردون بلو (Cordon Bleu) نوعی خوراک مرغ است که اصالت فرانسوی-آمریکایی دارد. پاستای کوردون بلو یا خوراک ماکارونی کوردون بلو هم از ترکیب پاستا یا ماکارونی با خوراک کوردون بلو به دست می آید.
مواد لازم
۳پیمانهپاستای لوله ای
۲پیمانهخامه ی پرچرب زده شده
۲۵۰گرمپنیر خامه ایبه شکل مکعب های کوچک
۱/۲ق چپودر پیاز
۱/۲ق چپودر سیر
۱/۴ق چفلفل
۳پیمانهسینه مرغ پخته شدهو خرد شده
۳/۴پیمانهگوشت گوسفندپخته و خرد شده
۱پیمانهپنیر پیتزارنده شده
۳ق غآرد سوخاری
طرز تهیه
فر را روشن نموده و حرارت آن را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در حالی که فر گرم می شود، طبق روال عادی، پاستا یا ماکارونی خود را طبخ و آبکشی نمایید. فقط مراقب باشید که خیلی شل نشو
در ظرفی مناسب، خامه، پنیر خامه ای و پنیر پیتزا را ریخته و روی حرارت بسیار ملایم هم بزنید تا یکدست و نرم شوند. پودر سیر، پودر پیاز و فلفل را هم اضافه کرده و وقتی همگی مخلوط شدند از روی حرارت بردارید. این مواد را باید به عنوان سس در هنگام پخت مصرف کنید.
حالا تمامی مواد، یعنی مرغ، گوشت ها و پاستا را داخل ظرف مناسب ریخته و سس را رویشان بریزید. و دست آخر آرد سوخاری را هم رویشان بپاشید.
ظرف را در فر قرار داده و اجازه دهید بین ۱۸ تا ۲۲ مواد طبخ شوند و سپس نوش جان کنید