شامناهار

پاستای کوردون بلو (CORDON BLEU)

کوردون بلو (Cordon Bleu) نوعی خوراک مرغ است که اصالت فرانسوی-آمریکایی دارد.

پاستای کوردون بلو (CORDON BLEU)

۴ پرس
۴۵دقیقه

کوردون بلو (Cordon Bleu) نوعی خوراک مرغ است که اصالت فرانسوی-آمریکایی دارد. پاستای کوردون بلو یا خوراک ماکارونی کوردون بلو هم از ترکیب پاستا یا ماکارونی با خوراک کوردون بلو به دست می آید.

مواد لازم

  • ۳ پیمانه پاستای لوله ای
  • ۲ پیمانه خامه ی پرچرب زده شده
  • ۲۵۰ گرم پنیر خامه ای به شکل مکعب های کوچک
  • ۱/۲ ق چ پودر پیاز
  • ۱/۲ ق چ پودر سیر
  • ۱/۴ ق چ فلفل
  • ۳ پیمانه سینه مرغ پخته شده و خرد شده
  • ۳/۴ پیمانه گوشت گوسفند پخته و خرد شده
  • ۱ پیمانه پنیر پیتزا رنده شده
  • ۳ ق غ آرد سوخاری

طرز تهیه

    1. فر را روشن نموده و حرارت آن را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. در حالی که فر گرم می شود، طبق روال عادی، پاستا یا ماکارونی خود را طبخ و آبکشی نمایید. فقط مراقب باشید که خیلی شل نشو
       
    2. در ظرفی مناسب، خامه، پنیر خامه ای و پنیر پیتزا را ریخته و روی حرارت بسیار ملایم هم بزنید تا یکدست و نرم شوند. پودر سیر، پودر پیاز و فلفل را هم اضافه کرده و وقتی همگی مخلوط شدند از روی حرارت بردارید. این مواد را باید به عنوان سس در هنگام پخت مصرف کنید.
       
    3. حالا تمامی مواد، یعنی مرغ، گوشت ها و پاستا را داخل ظرف مناسب ریخته و سس را رویشان بریزید. و دست آخر آرد سوخاری را هم رویشان بپاشید.
       
    4. ظرف را در فر قرار داده و اجازه دهید بین ۱۸ تا ۲۲ مواد طبخ شوند و سپس نوش جان کنید

عوامل تغذیه ای در هر پرس

چربی(۱٫۴گرم)
۱۵کیلوکالری
کربوهیدرات(۲۸گرم)
پروتئین(۲۰گرم)
سدیم(۹۲۰میلیگرم)

گالری کوردون بلو

User Rating: ۴٫۶۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close