شامغذای ارزانناهار

خوراک لوبیا و کاری

خوراکی ارزان، مقوی و دم دستی

مواد لازم (برای ۲ نفر):

  • ۱ ق غ روغن گیاهی خالص (کنجد، زیتون یا کانولا)
  • ۱ عدد پیاز خرد شده
  • ۲ حبه سیر خرد شده
  • یک بند انگشت زنجبیل تازه ی خرد شده
  • ۱ دسته ی کوچک گشنیز خیلی ریز خرد شده
  • ۱ ق چ زیره ی پودر شده
  • ۱ ق چ فلفل قرمز
  • ۱ ق چ ادویه گرم مصالح
  • ۴۰۰ گرم گوجه ی پوست گرفته شده
  • ۴۰۰ گرم لوبیا چیتی که از قبل پخته شده به همراه آبش
  • برنج پخته شده به مقدار دلخواه

طرز تهیه (اگر لوبیاها را از قبل پخته اید، فقط ۳۰ دقیقه زمان لازم دارد):

  1. در یک ماهیتابه ی مناسب روغن را روی حرارت ملایم داغ کنید. پیاز را با مقداری نمک اضافه کرده و با روغن تفت دهید. اجازه دهید خوب پخته شود. سیر، ساقه های گشنیز و زنجبیل را هم اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید تا بوی آنها خارج شود.
    .
  2. تمامی ادویه ها را هم داخل ماهیتابه بریزید و ۲ دقیقه دیگر تفت داده و به هم بزنید. لوبیا و گوجه را هم اضافه کنید و صبر کنید تا به جوش بیایند.
    .
  3. زیر آنها را کم کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه روی حرارت آرام کم کم بپزند. زمان مهم است اما مهم تر از آن این است که ببینید چقدر خوراک قوام آمده و جا افتاده است.
    .
  4. خوراک لوبیای شما آماده است. می توانید همانند خورشت، آنها را با برنج پخته شده میل نمایید.

 

 

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close