مواد اولیهمواد غذایی

مینس میت (Mincemeat)

مینس میت نوعی مغزی مثل مارامالاد است که بعنوان پر کننده در میان شیرینجات قرار می گیرد.

مینس میت – Mincemeat ریشه ای انگلیسی دارد و از قرن ۱۵ میلادی تا کنون به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می گرفته است. مواد تشکیل دهنده ی مینس میت در دستورهای مختلف متفاوت است. اما چیزی که در تمامی دستورهای غذایی ثابت است، وجود میوه های خشک در مینس میت هاست. در برخی دستورهای غذایی، گوشت هم در مینس میت وجود دارد. شاید از برخی لحاظ بتوان مینس میت را با مخلفات داخل دلمه مقایسه نمود.
مینس میت در انواع پای، کاپ کیک و مافین استفاده می شود.

 

  • مواد لازم برای تهیه ی مینس میت سنتی (۲ کیلوگرم):
    .
  • ۲۵۰ گرم کشمش
  • مخلوط ۶۰ میلی لیتر آب انگور قرمز و ۴۰ میلی لیتر سرکه انگور خانگی
  • ۳۷۵ گرم مویز
  • خلال پوست یک عدد لیمو + نصف آب همان لیمو
  • ۳۰۰ گرم چربی دور کلیه ی گوساله (رنده شده) اگر نبود از کره استفاده کنید
  • ۲۵۰ گرم شکر قهوه ای تیره
  • ۱۲۰ مخلوط میوه جات خشک (پر زردآلود، توت خشک، آلو بدون هسته و انجیر خشک به نسبت مساوی)
  • نصف یک جوز هندی پودر شده
  • یک عدد سیب گلاب (اگر نبود سیب معمولی) بزرگ پوست کنده و خرد شده
    .
    .
  • طرز تهیه:
    کشمش و مویزها را به مدت ۱ ساعت در مخلوط  آب انگور و سرکه بخیسانید. سپس آنها را آبکشی نموده و آب انگور را نگه دارید. تمامی مواد باقیمانده    را داخل مخلوط آب انگور ریخته و خوب مخلوط کنید. وقتی که خوب مخلوط شدند، کشمش و مویزها را هم اضافه کرده و مجدداً هم بزنید. آنچه به دست می آید، مینس میت خام است. آن را داخل ظرف مربای مخصوص بریزید و آنقدر با یک قاشق فشار دهید که هوای اضافه داخل مواد نباشد. درب ظرف را بسته و به مدت ۲۴ ساعت بیرون از یخچال با دمای اتاق قرار دهید. مینس میت شما آماده ی مصرف است. می توانید آن را تا ۶ ماه در فریزر نگه دارید و به عنوان پر کننده ی برخی شیرینی ها از آن استفاده کنید.

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close