اطلاعات عمومی

رنت – Rennet چیست؟

اگر می خواهید در مورد این ماده غذایی اطلاعات کسب کنید، به ادامه ی مطلب رجوع نمایید.

رنت (به انگلیسی Rennet) مجموعه ای از آنزیم هاست که در معده ی پستاندار گیاهخوار تولید می شود. کیموسین که بخش اصلی این ترکیبات است، نوعی آنزیم پروتئاز است که باعث کلوخه شدن کازئین در شیر می شود…. اجازه بدهید از اصطلاحات تخصصی خیلی استفاده نکنیم، اگر بخواهیم رنت را ساده تعریف کنیم، باید بگوییم که رنت نوعی ماده است که از معده ی پستانداران گیاهخوار به دست می آید و در صنایع پنیرسازی و همچنین تولید پروتئین whey از آن استفاده می شود. همچنین برخی منابع غیرحیوانی برای استخراج رنت وجود دارند. شیره ی انجیر، گیاه شیرپنیر، برگ خشک شده ی گیاه کبر، گزنه، گل خار و برخی دیگر از گیاهان، می توانند باعث دلمه شدن شیر شوند. 

اخیراً در صنایع تولید لبنیات، برای تهیه پنیرهای نرم، از برخی اسیدها مثل اسید سیتریک، سرکه و اسید لاکتیک نیز استفاده می کنند. اما برخی متخصصان آشپزی معتقدند پنیری که با رنت تهیه می شود، کیفیت، طعم و عطر بهتری دارد.

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “رنت – Rennet چیست؟”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close