خرما، این دانه ی شیرین پرخاصیت را همه می شناسیم و مصرف می کنیم. اما آیا خواص بی نظیر آن را می دانیم؟ خرما را می توان به تنهایی، با شیر، به عنوان جایگزین حبه های قند و به عنوان شیرینی پایه ی انواع محصولات شیرینی پزی استفاده کرد.
از مهمترین خواص خرما می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مقوی اعصاب است
- به استحکام استخوان ها کمک می کند
- به خاطر داشـتن سولـفـور، آلـرژی را آرام می کند
- مصرف خرما به همراه خیار، در داشتن وزن مناسب بسیار موثر است
- خطر حملات قلبی، سکته و سایر بیماریهای قلب را تا میزان بالایی کاهش میدهد
- در بیمارانی که مبتلا به کم خونی هستند، به خون سازی کمک کرده و به آنها انرژی می دهد
- در پیشگیری از سرطان های گوارشی و درمان ناراحتی های شکمی و روده ای موثر و کــارآمد است


