نکات و فنون آشپزی و خانه داری

روشهای ذوب کردن شکلات

روشهایی برای ذوب کردن شکلات که هر کدبانویی باید بداند...

شکلات و مخصوصاً شکلات داغ و ذوب شده جای خودش را در لحظات شیرین ما باز کرده است. کسی را سراغ دارید که شکلات دوست نداشته باشد؟ در این مطلب ابتدا به اشتباهات رایج در ذوب کردن شکلات می پردازیم و سپس چند روش ساده و سریع برای ذوب کردن شکلات بیان می کنیم. با ما همراه باشید:

  • اشتباه اول: ابزار کار خودتان را خشک نمی کنید. وقتی وسایل کاملاً خشک نشوند، در اصطلاح شکلات دزدی می کنند. یعنی شکلات به ظروف میچسبد و نمی توان به درستی از آن استفاده کرد.
  • اشتباه دوم: شکلات را با دست خرد می کنید و آن را به یک باره روی حرارت بالا قرار می دهید. این کار باعث گلوله گلوله شدن شکلات ها می شود. آن بخشی اولیه که در معرض حرارت قرار می گیرد، حالت سوخته پیدا میکند، و لایه ی دومی شکلی تکه ای به خودش می گیرد و شکلات یکدست ذوب نمی شود.
  • اشتباه سوم: جنس بی کیفیت تهیه می کنیم. برخی شکلات های تولیدی، تحمل مناسبی در برابر تغییرات دما ندارند و محصول نهایی بد از آب در می آید. همیشه جنس با کیفیت تهیه کنید.
و اما روش های ساده، سریع و صحیح ذوب کردن شکلات:

 

  1. با استفاده از مایکرویو (بهترین، سریع ترین و تمیزترین روش):
    + با یک وسیله ی مناسب، شکلات را به قطعات ریز تقسیم کرده و در یک کاسه ی مناسب مایکرویو ریخته و در مایکرویو قرار دهید.
    + مایکرویو را روی قدرت ۷۰% و برای یک دقیقه روشن کنید.
    + کاسه را از مایکرویو خارج کرده و مقدار هم بزنید.
    + در فواصل ۳۰ ثانیه به ۳۰ ثانیه، کاسه را داخل مایکرویو قرار داده، بیرون آورید و هم بزنید. این کار را آنقدر تکرار کنید تا شکلات ها کاملا ذوب و مخلوط شوند.
    ** دقت کنید که کارکرد مایکرویوها با هم فرق دارند و زمان های فوق در هر کدام فرق می کند. پس نگاهتان را از شکلات برندارید.
    .
  2. با استفاده از بخار آب (روش قدیمی به نام دابل بویلر):
    + دو ظرف بردارید، بهتر است هم اندازه باشند. در یک ظرف آب ریخته و آن را به جوش بیاورید به شکلی که بخار کند.
    + ظرف دیگر روی ظرفی که بخار می کند قرار دهید و شکلات ها را تکه تکه کرده و داخل ظرف بریزید. رنده کردن شکلات هم خیلی خوب جواب می دهد. آرام آرام هم بزنید تا شکلات ها ذوب شده و یک دست شوند.
    .
    .
  3. با استفاده از آب جوش:
    + در یک قابلمه ی بزرگ مقداری آب را جوش بیاورید. بهتر است قابلمه نصفه ی کمترش آب شود.
    + در یک قابلمه ی کوچکتر (آنقدر کوچکتر که به راحتی در قابلمه ی اول جا شود) تکه های شکلات را بریزید و داخل قابلمه ی بزرگتر قرار دهید.
    + معمولاً ۳۰ دقیقه برای ذوب شدن شکلات ها کافی است.
    .
    .
    حالا می توانید شکلات ها را ذوب کنید و از خوردنش لذش ببرید.
برچسب ها
نمایش بیشتر

1 thought on “روشهای ذوب کردن شکلات”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

صبظرشب
Close