- مواد لازم (برای ۲۴ عدد تورتیلا):
. - ۴ پیمانه آرد گندم (بدون سبوس)
- ۱ ق چایخوری نمک
- ۲ ق چایخوری بکینگ پودر
- ۲ قاشق غذاخوری روغن دنبه (اگر دوست ندارید، کره استفاده کنید)
- ۱ و ۱/۲ پیمانه آب
.
.
. - طرز تهیه:
.
- آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه با انگشتان خود به خوبی به این مواد اضافه کنید. حالا آب را به مواد اضافه کرده و خوب خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس خمیر را به ۲۴ گردی مساوی تقسیم کنید.
. - یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. با وسیله ای مناسب هر گردی را به صورت یک دایره ی نازک در بیاورید.دایره ها را به صورت تکی تکی داخل ماهیتابه قرار دهید. وقتی روی تورتیلا حباب پیدا شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را طبخ کنید.
تبریک! شما ۲۴ عدد نان کوچک تورتیلای خانگی دارید که می توانید با غذاهای مختلف میل کنید… نوش جان
تورتیلای گندم
تورتیلا نوعی نان کوچک و پهن است که اصالتی مکزیکی دارد. یک جورهایی همان نان لواش خودمان است، ولی به آن کره اضافه شده است و به راحتی در خانه تهیه می کنید!
- ۴ پیمانه آرد گندم الک شده
- ۱ ق چ نمک
- ۲ ق چ بکینگ پودر
- ۲ ق غ روغن دنبه یا کره
- ۱ و ۱/۲ پیمانه آب
-
آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه با انگشتان خود به خوبی به این مواد اضافه کنید. حالا آب را به مواد اضافه کرده و خوب خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس خمیر را به ۲۴ گردی مساوی تقسیم کنید.
-
یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. با وسیله ای مناسب هر گردی را به صورت یک دایره ی نازک در بیاورید.دایره ها را به صورت تکی تکی داخل ماهیتابه قرار دهید. وقتی روی تورتیلا حباب پیدا شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را طبخ کنید.