نان و شیرینی ها

تورتیلای گندم

تورتیلا نوعی نان کوچک و پهن است که اصالتی مکزیکی دارد.

  • مواد لازم (برای ۲۴ عدد تورتیلا):
    .
  • ۴ پیمانه آرد گندم (بدون سبوس)
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • ۲ ق چایخوری بکینگ پودر
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن دنبه (اگر دوست ندارید، کره استفاده کنید)
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه آب
    .
    .
    .
  • طرز تهیه:
    .
  1. آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه با انگشتان خود به خوبی به این مواد اضافه کنید.  حالا آب را به مواد اضافه کرده و خوب خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس خمیر را به ۲۴ گردی مساوی تقسیم کنید.
    .
  2. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. با وسیله ای مناسب هر گردی را به صورت یک دایره ی نازک در بیاورید.دایره ها را به صورت تکی تکی داخل ماهیتابه قرار دهید. وقتی روی تورتیلا حباب پیدا شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را طبخ کنید.

تبریک! شما ۲۴ عدد نان کوچک تورتیلای خانگی دارید که می توانید با غذاهای مختلف میل کنید… نوش جان

تورتیلای گندم

تورتیلا نوعی نان کوچک و پهن است که اصالتی مکزیکی دارد. یک جورهایی همان نان لواش خودمان است، ولی به آن کره اضافه شده است و به راحتی در خانه تهیه می کنید!

  • ۴ پیمانه آرد گندم الک شده
  • ۱ ق چ نمک
  • ۲ ق چ بکینگ پودر
  • ۲ ق غ روغن دنبه یا کره
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه آب
  1. آرد، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. سپس کره را اضافه با انگشتان خود به خوبی به این مواد اضافه کنید.  حالا آب را به مواد اضافه کرده و خوب خمیر را با دست ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس خمیر را به ۲۴ گردی مساوی تقسیم کنید.

  2. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. با وسیله ای مناسب هر گردی را به صورت یک دایره ی نازک در بیاورید.دایره ها را به صورت تکی تکی داخل ماهیتابه قرار دهید. وقتی روی تورتیلا حباب پیدا شد، آن را برگردانید و طرف دیگرش را طبخ کنید.

User Rating: ۴٫۴۵ ( ۱ votes)
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close