درست کردن سوسیس خانگی، کاری بسیار ساده و راحت است. یک بار که انجام دهید، دستتان خوب راه می افتد.
مواد لازم (۲۰ تکه) / Ingredients : 20 Pieces
۱۳۰۰ گرم گوشت بدون چربی
۳۸۰ گرم دنبه ی گوسفند
نصف پیمانه سرکه ی انگور قرمز
۸ حبه سیر درشت
۲ قاشق غذاخوری فلفل سیاه
۳ قاشق پودر سیر (یا ۸ حبه سیر تازه)
۲ قاشق غذاخوری نمک کوشر
قاشق غذاخوری شکر
۲ قاشق غذاخوری فلفل قرمز
۱ ق غذاخوری آویشن
۱ ق مرباخوری هل کوبیده شده
۱ ق مرباخوری دارچین
۱ ق مرباخوری تخم خردل
۱ ق چایخوری ریشه جوز هندی
۳ عدد میخک
۱ ق چایخوری زنجبیل
۱ ق چایخوری زردچوبه
طرز تهیه / Directions
اول از همه در مورد روکش سوسیس ها توضیح می دهیم: در اصل روکش سوسیس، روده ی گوسفند یا گوساله است. اگر از روده استفاده می کنید، باید یک شب تا صبح آن را داخل آب قرار دهید تا نرم شود. اگر هم از روکش پلاستیکی استفاده می کنید (که توصیه ی ما این نیست) نیاز به کار خاصی نداری
گوشت و دنبه ها را به قطعات ریز تقسیم کرده و تمامی مواد گفته شده (که آنها را پودر کرده اید) به جز سرکه را روی گوشت و دنبه ها ریخته و خوب چنگ بزنید. .
تمامی مواد را داخل چرخ گوشت بریزید و با دور آرام چرخ کنید تا چربی ها دوب نشوند. گوشت را سه بار چرخ کنید و در بار سوم، سرکه را به صورت خنک، آرام آرام اضافه کنید. .
مجدداً خوب مواد را چنگ بزنید تا جا بیوفتند. .
سر مخصوص سوسیس سازی رو به چرخ گوشت متصل کنید و ابتدای روکش را به سر مخصوص سوسیس سازی وصل کنید. .
گوشتها را داخل چرخ گوشت بریزید و دستگاه را روشن کنید. در دفعات اول، ممکن است کمی هوا لابلای گوشت ها گیر کرده باشد. به همین دلیل، سر روکش را بگیرید تا گوشت وارد روکش شده و فشرده شود. .
هر بار که روکش به اندازه ی دلخواهتان پر شد، ته آن را بپیچانید تا سوسیس بعدی جدا شود.
در ماه های آتی، ویدوئوی تهیه ی سوسیس را در وبسایت قرار خواهیم داد.