صبحانه

کاسرول تخم مرغ و سوسیس

کاسرول جزو غذاهای سنتی فرانسوی هاست و بیشتر بعنوان صبحانه استفاده می شود

  • مواد لازم (برای ۱۲ نفر):
  • نیم کیلو سوسیس خانگی (یعنی گوشت واقعی داشته باشد!)
  • ۲۵۰ گرم خمیر کرسنت که در یخچال بوده است (طرز تهیه خمیر کرسنت اینجا)
  • ۸ عدد تخم مرغ زده شده
  • ۲ پیمانه پنیر موزارلا (یا پنیر پیتزا) رنده شده
  • ۲ پیمانه پنیر چدار (اگر نبود، پنیر پیتزا)
  • ۱ ق چایخوری پونه کوهی (مرزنگوش)

 

  • طرز تهیه (زمان لازم: ۵۰ دقیقه):
  1. سوسیس ها را داخل یک ماهیتابه بپزید تا زمانی که رنگشان قهوه ای بشود.
    .
  2. حرارت فر را روی ۱۶۵ درجه تنظیم کنید.
    .
  3. کف ظرفی که می خواهید در آن پخت انجام شود را چرب کنید.
    .
  4. خمیر را کف ظرف پهن کنید و سوسیس ها را روی آن بچینید.
    .
  5. تخم مرغ ها، پنیر و سایر مواد را در یک کاسه ی جداگانه خوب بزنید و بعد روی سوسیس ها بریزید.
    .
  6. ظرف محتوی را داخل فر گذاشته و بین ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزد.

کاسرول شما آماده است… نوش جان

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close