ناهار

پات پای (PotPie) مرغ

پات پای نوعی خوراک "پای" است که در یک ظرف پخته می شود و گاهی به آن "پای ظرفی" هم می گویند.

  • مواد لازم:
  • ۲ پیمانه سیب زمینی ورقه شده و پوست کنده
  • ۱ و ۳/۴ پیمانه هویج ورقه شده
  • یک پیمانه کره
  • ۲/۳ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۱ پیمانه آرد
  • ۱ و ۳/۴ ق چایخوری نمک
  • ۱ ق چایخوری آویشن خشک
  • ۳/۴ ق غذاخوری فلفل
  • ۳ پیمانه آبگوشت مرغ
  • ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه نخود فرنگی
  • ۱ پیمانه دانه ذرت
  • ۲ عدد نان مخصوص پای (طرز تهیه خمیر پای را اینجا ببینید)

 

  • طرز تهیه (زمان لازم | آماده سازی: ۴۰ دقیقه – پخت: ۳۵ دقیقه):

 

  1. بگذارید فر با حرارت ۲۲۰ درجه گرم شود.
  2. در زمانی که فر در حال گرم شدن است، سیب زمینی و هویج ها را در یک قابلمه در بسته، ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آبکشی کنید.
  3. کره را در یک ماهیتابه داغ کنید و پیاز را داخل آن تفت دهید. آرد را اضافه کنید و به هم بزنید تا همه ی پیازها به آرد آغشته شوند. آرام آرام آبگوشت و شیر را اضافه کنید. در حالی که مواد به جوش می آیند، مرتب هم بزنید. ۲ دقیقه جوش خوردن کافی است. مرغ، نخودفرنگی، ذرت و سیب زمینی و هویج ها را داخل بقیه ی مواد بریزید و زیر ماهیتابه را خاموش کنید.
  4. یکی از نان های پای را داخل ظرف مناسب قرار دهید و مواد را داخل آن بریزید. نان دیگر را روی ظرف قرار دهید و لبه ی نان های پای را به هم بچسبانید. یادتان باشد که روی نان بالایی چند سوراخ کوچک بزنید.
  5. ظرف را داخل فر قرار دهید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا زمانی که رنگ خمیر پای قهوه ای شد، ظرف را از فر خارج کنید.
  6. ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد پای را به قطعات دلخواه برش داده و میل نمایید.

نوش جان

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close