- مواد لازم:
- ۲ پیمانه سیب زمینی ورقه شده و پوست کنده
- ۱ و ۳/۴ پیمانه هویج ورقه شده
- یک پیمانه کره
- ۲/۳ پیمانه پیاز خرد شده
- ۱ پیمانه آرد
- ۱ و ۳/۴ ق چایخوری نمک
- ۱ ق چایخوری آویشن خشک
- ۳/۴ ق غذاخوری فلفل
- ۳ پیمانه آبگوشت مرغ
- ۱ و ۱/۲ پیمانه شیر
- ۱ پیمانه نخود فرنگی
- ۱ پیمانه دانه ذرت
- ۲ عدد نان مخصوص پای (طرز تهیه خمیر پای را اینجا ببینید)
- طرز تهیه (زمان لازم | آماده سازی: ۴۰ دقیقه – پخت: ۳۵ دقیقه):
- بگذارید فر با حرارت ۲۲۰ درجه گرم شود.
- در زمانی که فر در حال گرم شدن است، سیب زمینی و هویج ها را در یک قابلمه در بسته، ۸ تا ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آبکشی کنید.
- کره را در یک ماهیتابه داغ کنید و پیاز را داخل آن تفت دهید. آرد را اضافه کنید و به هم بزنید تا همه ی پیازها به آرد آغشته شوند. آرام آرام آبگوشت و شیر را اضافه کنید. در حالی که مواد به جوش می آیند، مرتب هم بزنید. ۲ دقیقه جوش خوردن کافی است. مرغ، نخودفرنگی، ذرت و سیب زمینی و هویج ها را داخل بقیه ی مواد بریزید و زیر ماهیتابه را خاموش کنید.
- یکی از نان های پای را داخل ظرف مناسب قرار دهید و مواد را داخل آن بریزید. نان دیگر را روی ظرف قرار دهید و لبه ی نان های پای را به هم بچسبانید. یادتان باشد که روی نان بالایی چند سوراخ کوچک بزنید.
- ظرف را داخل فر قرار دهید و ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا زمانی که رنگ خمیر پای قهوه ای شد، ظرف را از فر خارج کنید.
- ۱۰ دقیقه صبر کنید و بعد پای را به قطعات دلخواه برش داده و میل نمایید.
نوش جان