- مواد لازم (برای دو عدد نان پای):
- ۲ پیمانه آرد الک شده
- ۱ ق چایخوری نمک
- ۲/۳ پیامه کره
- ۵ تا ۷ ق غذاخوری آب سرد
- طرز تهیه (زمان لازم: ۴۰ دقیقه):
- آرد و کره را در یک کاسه مخلوط کنید (برای این کار کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل آرد بریزید)
- آب و نمک را اضافه کنید.
- مواد را خوب به هم بزنید تا خمیری یک دست به دست بیاید.
- خمیر را با وردنه پهن کرده، داخل ظرف مناسب قرار داده و شکل مناسب پای را به آن بدهید.
- فر را با حرارت ۱۹۰ درجه روشن کرده و وقتی گرم شد، خمیر را داخل فر قرار دهید.
- وقتی رنگ خمیر قهوه ای روشن شد، نان پای شما آماده است.