نان و شیرینی ها

نان پای (Pie Crust)

نان پای، یا ورق پای برای کف و رویه ی خوراک های پای استفاده می شود.

  • مواد لازم (برای دو عدد نان پای):
  • ۲ پیمانه آرد الک شده
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • ۲/۳ پیامه کره
  • ۵ تا ۷ ق غذاخوری آب سرد

 

  • طرز تهیه (زمان لازم: ۴۰ دقیقه):
  1. آرد و کره را در یک کاسه مخلوط کنید (برای این کار کره را به قطعات کوچک تقسیم کنید و داخل آرد بریزید)
  2. آب و نمک را اضافه کنید.
  3. مواد را خوب به هم بزنید تا خمیری یک دست به دست بیاید.
  4. خمیر را با وردنه پهن کرده، داخل ظرف مناسب قرار داده و شکل مناسب پای را به آن  بدهید.
  5. فر را با حرارت ۱۹۰ درجه روشن کرده و وقتی گرم شد، خمیر را داخل فر قرار دهید.
  6. وقتی رنگ خمیر قهوه ای روشن شد، نان پای شما آماده است.
به ما نمره بدهید

User Rating: Be the first one !
برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close