- مواد لازم:
- ۶۰ گرم خمیر مایه ی خشک و فعال
- ۳/۴ پیمانه آب گرم (۴۵ درجه)
- ۱/۲ پیمانه شکر (اگر برای غذاهای غیر شیرین می خواهید، شکر را اضافه نکنید)
- ۱ ق چایخوری نمک
- ۲ عدد تخم مرغ
- ۱/۲ پیمانه کره که در دمای اتاق قرار دارد
- ۴ پیمانه آرد
- ۱/۴ پیمانه ی دیگر کره که نرم شده باشد
- طرز تهیه:
- خمیر مایه را در آب گرم حل کنید.
. - نمک، تخم مرغ، شکر (اگر لازم است)، کره و ۲ پیمانه آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. مابقی آرد را هم اضافه کنید و مجدداً خمیر را چنگ بزنید. اجازه دهید خمیر ۱ ساعت و نیم استراحت کرده و برای مصرف آماده شود.
. - خمیر شما برای مصرف های بعدی آماده است. می توانید آن را به صورت رول درآورده و تا ۸ ساعت داخل یخچال نگه داری کنید.
“در هنگام مصرف این خمیر را می توان به هر شکل دلخواهی درآورد و سپس آن را پخت.”
1 thought on “خمیر کرسنت (Crescent)”