سس ها و مواد پایه

خمیر کرسنت (Crescent)

کرسنت یعنی هلال، این نوع خمیر در اصل برای پختن شیرینهای هلالی استفاده می شود، ولی کاربردهای دیگری هم دارد.

  • مواد لازم:
  • ۶۰ گرم خمیر مایه ی خشک و فعال
  • ۳/۴ پیمانه آب گرم (۴۵ درجه)
  • ۱/۲ پیمانه شکر (اگر برای غذاهای غیر شیرین می خواهید، شکر را اضافه نکنید)
  • ۱ ق چایخوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱/۲ پیمانه کره که در دمای اتاق قرار دارد
  • ۴ پیمانه آرد
  • ۱/۴ پیمانه ی دیگر کره که نرم شده باشد

 

  • طرز تهیه:
  1. خمیر مایه را در آب گرم حل کنید.
    .
  2. نمک، تخم مرغ، شکر (اگر لازم است)، کره و ۲ پیمانه آرد را هم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا صاف و یکدست شود. مابقی آرد را هم اضافه کنید و مجدداً خمیر را چنگ بزنید. اجازه دهید خمیر ۱ ساعت و نیم استراحت کرده و برای مصرف آماده شود.
    .
  3. خمیر شما برای مصرف های بعدی آماده است. می توانید آن را به صورت رول درآورده و تا ۸ ساعت داخل یخچال نگه داری کنید.

در هنگام مصرف این خمیر را می توان به هر شکل دلخواهی درآورد و سپس آن را پخت.”

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مرتبط

1 thought on “خمیر کرسنت (Crescent)”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این مطلب را هم ببینید

Close
صبظرشب
Close